Homepage  / Filme Online

Cel mai nou film al lui Sylvester Stallone, Samaritan, se vede în România. Unde e disponibil

Cel mai nou film al lui Sylvester Stallone, Samaritan, se vede în România. Unde e disponibil

de Redactia Tvmania

În ciuda vârstei sale, Sylvester Stallone (76 de ani) nu a dat niciun semn de retragere din activitate. Cel mai nou film al celebrului actor se vede acum în România și este plin de acțiune, exact cu ne-a obișnuit Stallone. Este vorba despre filmul „Samaritan”, care este disponibil pe Amazon Prime Video.

„Samaritan”, cel mai nou film al lui Sylvester Stallone

Cine ar fi crezut? La 76 de ani, celebrul Sylverster Stallone intră – pentru prima dată în carieră – în pielea unui supererou (sunt foarte la modă, după cum bine știți, cam ce erau vampirii acum vreo 10 ani). Da, dar eroul lui Stallone, Samaritan, este unul aparte.

Într-un oraș gri, controlat de bande violente, un puști (Javon Walton) intră în bucluc, dar este salvat in extremis de un gunoier în vârstă, cam morocănos (Stallone). Băiatul este fan al lui Samaritan, cel mai mare supererou al lumii, dispărut fără urmă de 25 de ani, și ajunge la concluzia că tipul care l-a salvat este unul și același cu Samaritan.

Pelicula, care a fost lansată pe 26 august pe Amazon Prime Video, este produsă de Stallone și trebuia să ajungă pe marile ecrane încă din 2020, dar pandemia a întâziat totul. În principalul rol negativ o să-l recunoașteți pe danezul Pilou Asbæk, adică Euron Greyjoy din „Urzeala tronurilor”.

Cine mai joacă în „Samaritan” de pe Amazon Prime Video

Regizat de Julius Avery (Son of a Gun, Overlord), Samaritan este doar cel mai recent dintr-o tendință de filme și seriale cu supereroi întunecate. Prime Video se află de ceva vreme în fruntea acestor tipuri de povești.

„Samaritan” prezintă, de asemenea, multe asemănări cu filmul Hancock din 2008, în care actorul Will Smith a jucat rolul unui supererou neconvențional. La fel ca Samaritan, Hancock al lui Smith era un supererou apatic, care bea mult și care nu era niciodată foarte bun în meseria sa.

„Samaritan” îi are în distribuție și pe Pilou Asbæk (Uncharted), Dascha Polanco (Gordita Chronicles), Moises Arias (Jockey) și alții. Stallone și Braden Aftergood au produs filmul, iar Bragi F. Schut, David Kern, Adam Rosenberg și Guy Riedel au fost producători executivi.

Pe de altă parte, Sylvester Stallone este acum în atenția publicului din toată lumea, după ce s-a aflat vestea divorțului dintre el și soția lui, Jennifer Flavin, după 25 de ani de căsnicie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton