Homepage  / Știri

Cel mai nou sezon al „Cronicii Cârcotașilor” începe diseară la Prima TV

Cel mai nou sezon al „Cronicii Cârcotașilor” începe diseară la Prima TV

de Redactia Tvmania

Vestitorii primăverii, la Prima TV, sunt chiar Cârcotaşii! Un nou sezon debutează chiar în această seară, de la 20:30, prezentatorii Cronicii fiind Ioana Petric şi Cristian Hrubaru.

Ioana Petric şi Cristian Hrubaru

Pentru că, în această primăvară, emisiunea împlineşte 15 ani de la difuzarea primei ediţii, oamenii de la pupitru promit un sezon fabulos.

“O să ne distrăm în cantităţi industriale, din 4 martie. O să fie mişto din toate punctele de vedere”, ne asigură Hrubaru.

Co-prezentatoarea Cronicii, Ioana, nu ascunde faptul că, în ultimele săptămâni, serile i-au prins în studio, turând motoarele. Tocmai de aceea: “Cu sute de cai putere în spate, revenim în forţă!”

Chiar în prima ediţie a noului sezon se lansează Imnul DNA! Creaţia sună atât de bine, încât îi bagă în sperieţi pe cei care stau cu urechile ciulite la televizor pentru a afla ce minuni “de coşmar” au mai făcut procurorii. Cântă şi Alexa, titulara rubricii “Vocea Poporului”, împreună cu Aurelian Temişan. Cei doi aduc piesa cu care se află în finala Eurovision 2015, “Chica Latina”.

Scenetele, sarea şi, mai degrabă, piperul emisiunii, precum şi parodiile muzicale, vor fi cel puţin la fel de îndrăzneţe precum cele din sezonul trecut.  Cele mai vizionate cinci scenete din emisiuniile difuzate în toamna anului 2014 au adunat peste 1 milion de vizualizări doar pe reţelele de socializare.

Bineînţeles, Bâlbele TV, Top Ruşinică, România Pitorească, Vocea Poporului, revin şi ele.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton