Homepage  / Știri / Televiziune

Cel mai urmărit serial din Turcia, “Trădarea”, de astăzi la Kanal D

Cel mai urmărit serial din Turcia, “Trădarea”, de astăzi la Kanal D

de Redactia Tvmania

Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia - “Trădarea” - va fi difuzat la Kanal D începând din 4 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

Serialul “Trădarea”, al cărui succes la public a fost testat până acum în 15 țări, este o dramă puternică,  petrecută în Turcia anilor ’60. Productia reuseste sa redea, prin vestimentatia actorilor, detalii stilistice si decoruri,  “aerul” nostalgic al acelor ani, oferind o adevarata calatorie in timp.

“Trădarea” a devenit cu ușurință un “hit”, asemanator, din punct de vedere al audientelor obtinute, cu “Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii”.  In Macedonia, productia a devenit atât de populara încât guvernul a adoptat un proiect de lege pentru a limita difuzarea serialelor turcești  în timpul zilei și în  prime time, cu scopul de a reduce influența turcească în Macedonia.

În anul 1967, căpitanul de cursă lungă Ali Akarsu (Erkan Petekkaya)  își petrece majoritatea timpului departe de familia sa. În lipsa lui, soția sa, Cemile (Ayça Bingöl), are grijă de cei patru copii ai lor. Într-o zi, Ali se întoarce din lunga sa călătorie; toți membrii familiei se bucură de întoarcerea stăpânului casei, fără să banuiască faptul că viața lor se va schimba într-un mod nedorit.

Ali are un comportament ciudat şi o parte a vieţii întunecată, necunoscută familiei sale.  Cemile găsește întâmplător o scrisoare în buzunarul soțului ei, iar evenimentele care se vor succeda din acest moment vor transforma familia armonioasă de până atunci în una disfuncţională.

Scrisoarea scoate la iveală un secret legat de o femeie necunoscută (Wilma Elles), care va interveni brutal în destinul membrilor familiei. Sfăşiat între datoria faţă de familie şi pasiunea pentru o femeie mult mai tânără, Ali va avea de făcut o alegere dificilă.

Cemile va lupta pentru a ţine familia unită, iar copiii vor fi marcaţi, de-a lungul timpului, de toate aceste frământări. Mezinul familiei, Osman (Emir Berke Zincidi), devine naratorul poveştii, perspectiva subiectivă atribuind şi mai multă emoţie producţiei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton