Homepage  / Galerie foto

Cele 12 echipe au dat startul emisiunii „Dansează printre stele”

Cele 12 echipe au dat startul emisiunii „Dansează printre stele”

de Redactia Tvmania

Cele 12 echipe intrate în lupta pentru 50.000 de euro au primit deopotrivă laude și atenționări din partea membrilor juriului, Igor Munteanu, Jojo și Mihai Petre, dar Alina Pușcaș și Bogdan Boantă s-au evidențiat cu tangoul dansat cu o dăruire ce a trecut bariera ecranului.

Sfârșită de emoții, dar și de toată concentrarea depusă pe tot parcursul momentului artistic, Alina Pușcaș a îngenuncheat la finalul coregrafiei. „Bogdan, al doilea nume al tău e dans”, i-a transmis Jojo coregrafului.

„A fost emoție pură, pasiune, ați transmis iubirea sub toate aspectele ei”, a continuat Jojo.

Mihai Petre a dat un verdict dorit de toate echipele: „A fost cel mai bun dans pe care l-am văzut în seara asta. A fost un dans mai exact decât m-aș fi așteptat să fie. Apreciez asta, bravo vouă! A fost și un dans periculos, v-ați aruncat puternic la final și v-a și ieșit”, a recunoscut Mihai Petre.

„Mi-a plăcut enorm”, a mărturisit Igor Munteanu. „Alina, aș vrea să fii atentă la spate și să fii mai liberă. Ai un partener foarte bun și dansați foarte bine, bravo”, le-a spus Igor.

Notele juriului au plasat aseară echipele în următoare ordine: Alina Pușcaș și Bogdan Boantă (25 de puncte), Diana Munteanu Niculescu și Ștefan (23 de puncte), Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic (22 de puncte), Raluka și Lilian Cărăuș (21 de puncte), Mihai Ristea și Luiza Comșa (21 de puncte), Speak și Cocuța (20 de puncte), Alina Eremia și Iuri Ribac (20 de puncte), Muneer și Stela Domnițanu (19 puncte), Nicolai Tand și Lena (19 puncte), Cosmin Seleși și Maria Popescu (19 puncte), Sandra Izbașa și Petrisor Ruge (16 puncte) și Cosmina Păsărin și Bruce (15 puncte).

Clasamentul este însă cel parțial, pentru că voturile telespectatorilor au pondere la fel de mare ca notele oferite de juriu.

Ediția următoare a emisiunii, difuzată de Antena 1 duminică, 12 octombrie, de la 20:30, va dezvălui clasamentul final și echipele care riscă să părăsească competiția de dans.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton