Homepage  / Seriale

Cele mai așteptate seriale din a doua parte a lui 2022

Cele mai așteptate seriale din a doua parte a lui 2022

de Mioara Tronaru,

Anul 2022 mai are încă lucruri de oferit, cel puțin în materie de seriale. Unele dintre cele mai așteptate producții au deja dată de lansare. Vedeți mai jos când au premierele și unde putem vedea „The Sandman”, „House of the Dragon”, „She-Hulk”, „Lord of the Rings: The Rings of Power”, „Interview with the Vampire”, „Wednesday”, „The Witcher: Blood Origin”.

„The Sandman”

Premiera: 5 august, Netflix

Serialul se inspiră din volumul de benzi desenate scris de Neil Gaiman, la a cărui ecranizare se lucrează de multă vreme. Distribuția este una de excepție, cu Tom Sturridge în rolul titular, alături de care îi vom vedea pe David Thewlis, Patton Oswalt, Gwendoline Christie și Stephen Fry. Povestea îl urmărește pe Sandman (Tom Sturridge), Stăpânul Viselor, care evadează după ce a fost ținut prizonier vreme de un secol.

Trailer „The Sandman”:

https://www.youtube.com/watch?v=WdfcxTr92pA

„House of the Dragon”

Premiera: 22 august, HBO și HBO Max

Este vorba despre primul spinoff al serialului-fenomen „Urzeala tronurilor”. Acțiunea e plasată cu câteva sute de ani înainte de evenimentele narate în producția originară și are în prim-plan dinastia Targaryen și ai săi dragoni. Din distribuție fac parte: Matt Smith, Paddy Considine, Olivia Cooke.

Trailer „House of the Dragon”:

„She-Hulk”

Premiera: 22 august, Disney Plus

Ei, Mark Ruffalo nu va mai fi singurul care are probleme cu gestionarea crizelor de furie în Marvel Cinematic Universe. Din august, Tatiana Maslany se alătură supereroilor Marvel ca Jennifer Walters, cunoscută și ca She-Hulk. Ruffalo va face și el parte din distribuție. „She-Hulk” este primul proiect Marvel cu un Hulk în rolul principal, de la „The Incredible Hulk”, din 2008

Trailer „She-Hulk”:

„Lord of the Rings: The Rings of Power”

Premiera: 2 septembrie, Prime Video

După câțiva ani de lucru, va ajunge în final pe micile ecrane cel mai scump serial făcut vreodată. Fanii sunt așteptați pe un Pământ de Mijloc aflat într-o eră care nu a mai fost niciodată arătată pe ecran și în care vom asista la ridicarea unei noi amenințări. Distribuția e condusă de Morfydd Clark, Nazanin Boniadi, Benjamin Walker. Sperăm că a meritat așteptarea…

Trailer „Lord of the Rings: The Rings of Power”:

„Interview with the Vampire”

Premiera: 2 octombrie, AMC și AMC Plus

Este vorba despre ecranizarea seriei de cărți „Vampire Chronicles”, a scriitoarei Anne Rice, după care s-a făcut și filmul omonim, cu Brad Pitt, Tom Cruise și Kirsten Dunst în rolurile principale. La fel ca și în lungmetraj, Louis de Pointe du Lac își povestește viața și cum a devenit vampir. Actorul Jacob Anderson va fi Louis, în timp ce Sam Reid va interpreta rolul Lestat.

Trailer „Interview with the Vampire”:

„Wednesday”

Premiera: 2022, Netflix

Celebra familie Addams revine pe ecrane, în viziunea regizorului Tim Burton. Serialul o are în centru pe tânăra Wednesday Addams (interpretată de Jenna Ortega) în timpul anilor ei de școală. Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán îi interpretează pe părinții acesteia, Morticia și Gomez Addams. Filmările au avut loc și în România. Netflix nu a anunțat încă o dată de lansare.

Trailer „Wednesday”:

„The Witcher: Blood Origin”

Premiera: 2022, Netflix

Serialul „The Witcher”, inspirat de seria de romane a polonezului Andrzej Sapkowski și cu Henry Cavill în rolul principal, este un succes frumos pentru Netflix și platforma își dorește în continuare să exploreze subiectul. „The Witcher: Blood Origin” este un prequel care va spune povestea primului witcher. Distribuția e condusă de Michelle Yeoh.

Trailer „The Witcher: Blood Origin”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton