Homepage  / Telenovele

Care sunt cele mai așteptate telenovele în 2022

Care sunt cele mai așteptate telenovele în 2022

de Anda Dincă,

Anul 2022 se anunță plin de surprize pentru fanii telenovelelor latino americane. Companiile Telemundo și Televisa au pregătit producții care promit să țină telespectatorii cu sufletul la gură, dar și sezoane noi ale unor seriale care au făcut furori în trecut. 

[toc]

„Amor dividido”

Gabriel Soto

Distribuție: Eva Cedeño, Gabriel Soto, Andrés Palacios, Irina Baeva, Arturo Peniche, José Elías Moreno, Pedro Moreno

Produsă de: Angelli Nesma Medina pentru Televisa. Este remake-ul telenovelei columbiene din 2013, “Allá te espero”. “Amor dividido” va avea premiera la postul mexican Las Estrellas în ianuarie 2022, iar filmările au început la începutul lui octombrie. 

Subiectul: Telenovela va aborda probleme precum emigrarea, traficul de persoane, dizabilitățile și homosexualitatea. Eva Cedeño o va juca pe Abril Moreno, o femeie de la țară, mândră de originile sale, al cărei destin se schimbă când îl cunoaște pe afaceristul Max Stewart (Soto). Gabriel Soto și Irina Baeva (iubiți în viața reală) vor fi soț și soție în telenovela “Amor dividido”.

„La mujer de mi vida”

https://www.youtube.com/watch?v=C4Nv1F5OmcQ&ab_channel=TelenovelaES

Distribuție: Catherine Siachoque, Mauricio Islas, Angélica Celaya, Iván Sánchez, Patricia Reyes Spíndola, David Ostrosky, Rosalinda Rodriguez. Lity și Ana Lorena Sánchez vor avea apariții speciale.

Produsă de: Telemundo

Subiectul: În prim planul poveștii se află Ricardo Oribe (Sánchez), un bărbat neatractiv din punct de vedere fizic, dar cu o carieră de succes, dedicat familiei sale și îndrăgostit de frumoasa sa soție, Daniela (Celaya), o tânără actriță aspirantă. Viața lui Ricardo ia o întorsătură când cel mai bun prieten al său, Emilio (Islas), îl trădează și încearcă să-l omoare pentru a-i lua compania și familia pe care nu a avut-o niciodată. În ciuda faptului că familia și prietenii lui îl dau drept mort, Ricardo este încă în viață, dar suferă de amnezie. După 15 ani, Ricardo trece prin mai multe schimbări fizice și își recapătă memoria. Dorind să recupereze tot ce-i aparține, își asumă o nouă identitate, ca Pablo Silva, pentru a evita să cadă în mâinile autorităților. El reia astfel legătura cu soția, copiii și prietenii, fără a fi recunoscut. 

„Corona de lágrimas 2”

Distribuție: Victoria Ruffo. Alejandro Nones, José María Torre, Mane de la Parra, Ernesto Laguardia. Adriana Louvier nu va juca și în acest sezon, însă distribuției s-a alăturat Julieta Olivares.

Produsă de: José Alberto Castro pentru Televisa. Filmările ar fi trebuit să înceapă în 2020, dar au fost amânate din cauza pandemiei. Acestea vor începe în luna decembrie.

Subiect: Telenovela va continua povestea lui Refugio (Victoria Ruffo) o femeie greu încercată de viață și a celor trei fii ai ei: Patricio (Alejandro Nones), Edmundo (José María Torre) și Ignacio (Mane de la Parra). Primul sezon, “Cununa de lacrimi” (“Corona de lagrimas”), a avut premiera în 2012 și a obținut trei trofee la “Premiile Tv y Novelas” din 2013. “Refugio este o femeie care îşi iubeşte enorm copiii şi face tot posibilul să îi aducă pe drumul cel bun”, declara Victoria Ruffo la vremea respectivă despre personajul ei. 

„Los ricos también lloran – Remake”

https://www.youtube.com/watch?v=_9_MioZx9kE&ab_channel=Misaelotv

Distribuție: Sebastian Rulli și Claudia Martín sunt protagoniștii acestui serial. Din distribuție mai fac parte Fabiola Guajardo, Guillermo García, Alejandra Barros și Víctor González.

Produsa de: Televisa. Compania mexicană pregătește remake-ul telenovelei “Și bogații plâng” (“Los ricos también lloran”), cu Verónica Castro și Rogelio Guerra în rolurile principale, care a avut succes în urmă cu 42 de ani.

Subiectul: În 1979, când a fost lansată, producția spune povestea Marianei (Verónica Castro), o fată inteligentă și umilă care, întâmplător, îi salvează viața lui Don Alberto, un afacerist de succes. Recunoscător acesta îi oferă un loc de muncă și oportunitatea de a avea o viață mai bună. Despre pe rolul care îl va interpreta în acest remake, Sebastian a declarat: “Luis Alberto Salvatierra este un tip care a suferit foarte mult, care are nevoie de dragostea tatălui său, a familiei sale, dar care primește în schimb doar dispreț și răutate, pentru că toată lumea îl acuză de ceva ce s-a petrecut în trecut. Iar el nu știe cum să reacționeze în fața acestei situații. Are niște vicii care îi complică existența și mai mult, dar până la urmă apare cineva în viața lui care îl schimbă radical”.

„Diario de un gigolo”

Distribuție: Jesús Castro, Adriana Barraza, Fabiola Campomanes

Produsă de: Telemundo. Filmările au loc în prezent în Argentina.

Subiect: Telenovela va avea doar 10 episoade și va spune povestea lui Emanuel (Jesús Castro), un gigolo căruia îi place viața de lux pe care i-o oferă ocupația sa. După ce a supraviețuit unei copilării cu violențe și sărăcie, Emanuel (Jesús Castro) creează o legătură Minou (Adriana Barraza), o femeie de afaceri care îl ia sub aripa ei și îl ajută să devină o escortă căutată. Viata lui se schimbă atunci când Ana (Fabiola Campomanes), una dintre clientele sale frecvente, îi oferă o slujbă aparte: să-i seducă fiica, pe Julia (Victoria White) pentru ca aceasta să aibă mai multă încredere în ea. Cei doi ajung să se îndrăgostească. 

„La reina del sur 3”

Distribuție: Kate del Castillo, Humberto Zurita, Isabella Sierra, Kika Edgar, Alejandro Calva, Tiago Correa, Eduardo Yáñez, Lincoln Palomeque, Antonio Gil. Printre cei care s-au alăturat distribuției în noul sezon se numără: Noé Hernández, Horacio García Rojas, Ed Trucco, Carlos Valencia, Arturo Ríos, Denia Agalianou, Anderley Palomino și actorul de origine portugheză Pêpê Rapazote (Narcos). 

Produsă de: Telemundo

Subiect: Acțiunea din sezonul 3, care trebuia să fie lansat toamna aceasta, se petrece la 4 ani după cea din sezonul al doilea (lansat în 2019). Teresa Mendoza (Kate del Castillo) se află acum într-o închisoare de maximă securitate după ce a fost condamnată de autoritățile americane pentru moartea a trei agenți DEA. Cu ajutorul vechilor ei prieteni, Oleg (Alberto Jiménez) și Jonathan (Tiago Correa), protagonista va reuși să evadeze și să călătorească în Mexic, unde se va întâlni din nou cu președintele Epifanio Vargas (Humberto Zurita). Într-o lume a drogurilor plină de alianțe și acorduri secrete, Teresa plănuiește cea mai periculoasă misiune a ei de până acum, una care o va duce în mai multe locuri din America Latină. Tot ceea ce își dorește Teresa este să renunțe la viața ei de fugar și să se reunească cu fiica ei, Sofía (Isabella Sierra). 

„Pasión de Gavilanes 2”

Distribuție: Până acum au fost confirmați Paola Rey și Juan Alfonso Baptista. 

Produsă de: Telemundo, la 18 ani de la premiera telenovelei “Jurământul” (“Pasión de Gavilanes”), cu Mario Cimarro și Dana Garcia în rolurile principale. Filmările au început vara aceasta. 

Subiect: Acțiunea se petrece la 20 de ani după întâmplările din primul sezon, după ce frații Reyes și-au unit destinele cu surorile Elizondo. Noul sezon începe cu o crimă tragică care zguduie din nou familia Reyes. Ancheta asupra misterioasei morți a unui profesor îi indică ca principali suspecți pe copiii unuia dintre cuplurile protagoniste.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton