Homepage  / Vedete străine

Cele mai extravagante ținute de la MTV Video Music Awards 2022. Taylor Swift a strălucit la propriu

Cele mai extravagante ținute de la MTV Video Music Awards 2022. Taylor Swift a strălucit la propriu
14

de Roxana Mirea,

Rochiile glamour sunt bune și frumoase dacă mergi la premiile Oscar sau Grammy - dar la MTV Video Music Awards, totul se rezumă la a arăta cât mai multă piele și la a ignora regulile modei. Iar pe covorul roșu de la MTV VMA 2022, vedetele nu s-au abținut în ceea ce privește stilul: Taylor Swift și-a făcut o apariție surpriză într-o rochie transparentă, Lil Nas X s-a dat în spectacol într-o ținută cu pene, iar Lizzo a devenit virală cu costumul ei voluminos, ca un nor. Iată care au fost cele mai extravagante ținute de la MTV Video Music Awards 2022.

Cele mai extravagante ținute de la MTV Video Music Awards 2022

Taylor Swift

Taylor Swift, în vârstă de 32 de ani, a primit trofeul pentru videoclipul anului, pentru clipul „All Too Well”, pe care ea l-a regizat. La MTV VMA 2022, care a avut loc duminică seara, ea a strălucit la propriu într-o creație acoperită cu cristale de la Oscar de la Renta. Pantofii cu tocuri strălucitoare Christian Louboutin și bijuteriile Lorraine Schwartz au sporit și mai mult efectul de strălucire.

MTV Video Music Awards – Taylor Swift – NewarkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Lil Nas X

Rapperul părea pregătit să își ia zborul, având în vedere coafura sa fantastică cu pene Harris Reed și fusta cu cercuri asortată – o versiune complet neagră a memorabilei ținute aurite a lui Iman de la Gala Met din 2021.

MTV Video Music Awards Arrivals – NewarkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

Conan Gray

Lil Nas X nu a fost singurul care a întors capetele la MTV Video Music Awards 2022 – cântărețul Conan Gray a arătat complet eteric într-un sacou alb transparent cu o trenă largă, împodobită cu dantelă.

Lizzo

Poate că a inspirat nenumărate meme-uri de-a lungul serii, dar creația Jean Paul Gaultier Couture a cântăreței Lizzo a fost o fantezie vestimentară totală. Și-a colorat buzele în aceeași nuanță cu rochia, iar accesoriul care a atras atenția a fost inelul strălucitor din buza de jos.

Måneskin

Rockerii glam italieni au adus au ales ținute Gucci negre asortate.

Becky G

Look-ul creat de Zuhair Murad al lui Becky G, strălucitor și inspirat de cărțile de tarot, i-a venit foarte bine cântăreței și i-a pus în evidență corpul de invidiat.

MTV Video Music Awards Arrivals – NewarkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Shenseea

Shenseea a ales o ținută cu un efect hipnotizant, cu șiruri de discuri din oglindă.

MTV Video Music Awards Arrivals – NewarkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 14

Dylan O’Brien

Actorul din „Not Okay” a făcut o figură elegantă într-un costum Bode cu cusături florale încrucișate, un maiou negru și ochelari Ray-Ban Wayfarers.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton