Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Cele mai frumoase melodii din serialele turcești. Muzica din filmele turcești

Cele mai frumoase melodii din serialele turcești. Muzica din filmele turcești

de Redactia Tvmania

Muzica se îmbină foarte bine cu filmul, iar atunci când cele două sunt la un nivel foarte înalt rămâne în urmă ceva foarte puternic şi memorabil.  Muzica potrivită din serialele turcești la momentul potrivit te-a transpus alături de personajul tău preferat din serial, empatizând cu ceea ce simțea acesta. 

Pe lângă actorii aleși într-o producție, locurile unde filmează și recuzita folosită, coloana sonoră este o parte foarte importantă a oricărui film sau serial. Aceasta dictează felul în care vei percepe un moment sau un sentiment transmis de actor. 

Cele mai frumoase melodii din serialele turcești

Chiar dacă serialul „Hercai” a fost anulat la turci, muzica acestuia va dănui mult timp de acum încolo. Compozitorul temei muzicale este Ender Gündüzlü Metin Arıgül.

https://www.youtube.com/watch?v=dPm_qrn2L-o

Tugkan – Ele Layık

Piesa este interpretată de un faimos cântăreț al Turciei, pe numele lui Tugkan. Melodia a fost lansată pe data de 20 aprilie 2018 și a strâns mai bine de 14 milioane de vizionări pe YouTube și 153 de mii de aprecieri din partea ascultătorilor. Melodia a fost aleasă pe coloana sonoră a serialului fenomen “Vis de iubire”. 

Ne Olursun Dinle- Bilge Kotkay & Ender Gündüzlü

„Ne Olursun Dinle” este o piesă compusă special pentru coloana sonora a filmului „Yemin” („Jurământul”). Melodia este compusă și interpretată de Bilge Kotkay și Ender Gündüzlü și a fost lansată în luna mai a anului 2019. A înregistrat aproape 2 milioane de vizionări și peste 13 mii de aprecieri pe canalul de YouTube.

Ufuk Beydemir – Ay Tenli Kadın

 

Ufuk Beydemir este unul dintre cei mai de success artiști ai Turciei. Melodia „Ay Tenli Kadın” care se află pe coloana sonoră a serialului „Vis de iubire” a atins un număr impresionant de vizionări, peste 116 milioane. Melodia a fost lansată pe data de 26 martie 2018 și a făcut furori pe YouTube.

Citește mai departe topul celor mai frumoase melodii din serialele turcești pe tvhappy.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton