Homepage  / Vedete străine

Cele mai generoase și zgârcite celebrități. Ce spun chelnerii care le-au servit

Cele mai generoase și zgârcite celebrități. Ce spun chelnerii care le-au servit

de Roxana Mirea,

Ți-ai putea imagina că vedetele de top de la Hollywood ar fi mai mult decât fericite să lase chelnerilor un bacșiș generos. Totuși, discuțiile de pe Reddit ale chelnerilor susțin că, în ciuda faptului că au o mulțime de bani, unele celebrități sunt în continuare zgârcite - sau, mai rău, nepoliticoase.

Pe de altă parte, au fost chelneri care și-au exprimat surprinderea față de cele mai generoase staturi atunci când vine vorba de bacșiș, lăudându-le răbdarea și manierele, în ciuda unei personalități publice mai abrazive. De exemplu, Jeff Goldblum a fost lăudat pentru amabilitatea sa, la fel ca și alte mari vedete, precum bucătarul britanic Gordon Ramsay și Bruce Willis.

Cele mai generoase vedete

Charlie Sheen

Starul hollywoodian, în vârstă de 57 de ani, este cunoscut pentru o serie de scandaluri, dar și ca fiind o persoană publică capricioasă. Cu toate acestea, el a fost lăudat pentru că a oferit unui ospătar o „experiență de celebritate de 10/10”.

Charlie Sheen a intrat în cafeneaua în care lucrez cu una dintre fiicele sale”, a scris un utilizator, potrivit Daily Mail. „Super politicos, cu bacșiș extrem de bun.”

Willow Smith

Despre fiica lui Will și a Jadei Smith, Willow, în vârstă de 22 de ani, s-a spus că este o adevărată încântare pentru un ospătar.

O colegă de-a mea, acum câțiva ani, a servit-o pe Willow Smith”, a spus cineva. „Se pare că a fost foarte drăguță cu ea și i-a lăsat un bacșiș foarte bun.”

Jeff Goldblum

Poate că nu este o surpriză faptul că acest star american, în vârstă de 70 de ani – cunoscut pentru farmecul și carisma sa pe ecran – s-a dovedit a fi, de asemenea, un succes pentru un chelner.

Excepțional de drăguț, foarte amuzant, cu bacșișuri grozave”, a spus un alt utilizator.

Gordon Ramsay

Este cunoscut pentru faptul că ridică vocea și folosește un limbaj grosolan și colorat, dar se pare că acest bucătar britanic este o plăcere pentru un ospătar – ceea ce nu este o surpriză pentru fani, deoarece Gordon Ramsay, în vârstă de 56 de ani, este cunoscut pentru amabilitatea sa față de chelneri în reality show-ul său, „Ramsay’s Kitchen Nightmares”.

„L-am servit o dată pe Gordon Ramsay, am fost foarte emoționată din cauza personalității sale de la televizor, dar a fost de fapt foarte politicos, probabil cel mai politicos client pe care l-am avut vreodată, nici măcar nu a spus cuiva să se ducă dracului”, a scris cineva. „La sfârșitul serii a cerut să îl vadă pe bucătarul șef, i-a strâns mâna în semn de apreciere și ne-a lăsat un bacșiș de 100 de lire sterline.”

Robert Plant

În ciuda faptului că a fost liderul celei mai mari trupe din lume, „Led Zeppelin”, muzicianul britanic Robert Plant, în vârstă de 74 de ani, se pare că a fost „foarte rece” cu cei care l-au servit.

„A mâncat un Philly cheesesteak fără pâine și a dat un bacșiș de 20%”, a scris cineva. „O lua peste picior pe barmaniță, o fată mai tânără… I-a spus că face parte dintr-o trupă, iar ea a întrebat ‘este o trupă de care aș fi auzit?’. Iar el a spus ‘nu, probabil că nu, nu am avut niciodată un succes atât de mare.’

Bruce Willis

Bruce Willis dădea bacșișuri grozave și era un adevărat gentleman”, a spus cineva din industrie despre starul din „Die Hard”, în vârstă de 68 de ani. „A venit, mi-a strâns mâna și mi-a mulțumit pentru servire.”

Whoopi Goldberg

Un utilizator, care a „servit o grămadă de celebrități„, a avut numai laude pentru Whoopi Goldberg, în vârstă de 67 de ani, adăugând că este o „persoană care lasă bacșișuri grozave”. A spus că era, de asemenea, „foarte cu picioarele pe pământ, o persoană incredibil de dulce și drăguță”.

Tony Hawk

Legenda patinajului, în vârstă de 55 de ani, este cunoscut pentru umorul său relaxat și pentru amabilitatea sa față de fani. Și poate că nu este de mirare că acest lucru se extinde și la ospătari.

Un chelner care l-a servit pe Tony Hawk în timpul facultății a spus că a fost „unul dintre cei mai amabili oameni de acolo” și că „lăsa și bacșișuri bune”.

Nick Carter

Nick Carter, de la Backstreet Boys, în vârstă de 43 de ani, este, de asemenea, cunoscut ca fiind o persoană generoasă când vine vorba de bacșișuri. O persoană și-a amintit că l-a servit pe artist la „un lanț popular de fructe de mare”. Prezenți au fost și împreună cu Paris Hilton, Nicole Richie și DJ AM,

Nick Carter a plătit cu un card de debit și a lăsat un bacșiș de 30 de dolari din 110 dolari”, a dezvăluit cineva. „Toți au fost foarte drăguți și au făcut poze cu noi.”

Tobey Maguire

Tobey Maguire, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut și iubit pentru interpretarea lui Spiderman. Iar un ospătar a avut doar complimente pentru atitudinea sa.

„L-am servit des pe Tobey McGuire la ultimul meu loc de muncă”, a scris el. „Și a fost foarte drăguț și a dat bacșișuri foarte bune de fiecare dată când a venit. Și-a amintit chiar și numele meu (și al multora dintre ceilalți angajați pe termen lung) și ne saluta întotdeauna foarte amabil și nu ne stătea în cale – nu făcea scandal dacă bucătăria sau barul erau aglomerate.”

Cele mai zgârcite vedete

Laura Dern

Mulți fani ai actriței în vârstă de 56 de ani, cunoscută pentru rolurile sale din filmele Jurassic Park și, mai recent, Marriage Story, vor fi dezamăgiți să afle că a fost cam zgârcită atunci când a fost servită de un chelner.  

9 dolari bacșiș la o notă de 371 de dolari”, a dezvăluit chelnerul. „Deci, de fapt, a costat câțiva dolari să fie servită.”

Patti Labelle

Patti Labelle este foarte exigentă și nu este cea mai bună la bacșișuri”, a scris cineva despre legenda R&B, în vârstă de 79 de ani.

Brandy

Brandy, în vârstă de 44 de ani, supranumită „Vocal Bible” și cunoscută mai ales pentru hitul ei din 1998, „The Boy Is Mine”, a fost numită „una dintre cele mai rele persoane din toate timpurile” de către un ospătar.

Venea o dată pe săptămână sau cam așa ceva, aproape niciodată nu lăsa bacșiș, aproape întotdeauna se plângea.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton