Homepage  / Vedete străine

Cele mai îndrăznețe ținute de la Emmy 2021. Vedetele care au surprins pe covorul roșu

Cele mai îndrăznețe ținute de la Emmy 2021. Vedetele care au surprins pe covorul roșu

de Cătălina Matei,

Așteptată cu mare interes, mai ales în contextul pandemic, cea de-a 73-a ediție a Galei Premiilor Emmy de anul acesta a fost ocazia perfectă pentru ca starurile să-și afișeze ținutele spectaculoase. Cine a atras cele mai multe priviri pe covorul roșu?

Dacă anul trecut gala s-a desfășurat online, anul acesta a fost organizată în forma clasică, duminică, la Los Angeles, dar cu un număr limitat de participanți. Echivalentul Oscarurilor în industria televiziunii, Premiile Emmy reprezintă și un bun prilej pentru ca vedetele să defileze pe covorul roșu în ținute spectaculoase și extravagante.

Printre premianții serii se numără „The Queen’s Gambit”, povestea unei jucătoare de şah, a luat trofeul pentru cea mai bună serie limitată. „The Crown” (Coroana), despre familia regală britanică, a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, iar „Ted Lasso” – pentru cel mai bun serial de comedie.

Cine a strălucit însă la capitolul “vestimentație”?  Cea mai așteptată gală a scos la iveală nuanțe de neon, pene și trene foarte lungi

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy, actrița în rolul principal al miniseriei „The Queens’s Gambit – câștigătoare a premiului pentru cea mai bună miniserie TV, a fost una dintre cele mai așteptate apariții. Actrița a purtat o rochie fără spate ce aparție casei de modă Dior. De altfel, look-ul dramativ al Anyei a fost completat de o pelerină amplă de culoare galbenă, cu trenă lungă.

Kaley Cuoco, protagonista serialului “Însoțitoarea de zbor / Flight Attendant” difuzat de HBO a atras privirile tutror și datorită rochiei în nuanță neon semnată Vera Wang, cu accente florale pe umeri.

Kaley Cuoco

Olivia Colman („Coroana / The Crown”), câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial dramatic, a purtat o rochie bleu-marin cu accente portocalii semnată Roksanda.

Olivia Colman

Cynthia Erivo și-a făcut apariția pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie semnată Louis Vuitton, de culoare albă. Detaliul care a atras atențoa este terminația ținutei, fiind compusă din fulgi în trei culori: alb, verde și albastru.

Cynthia Erivo

Gillian Andreson, câștigătorea premiului pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic – „Corona / The Crown”, a purtat un costum semnat Chloe. Ținuta a fost de culoare bej deschis, fiind compusă dintr-un crop top cu tot totul deosebit și o fustă lungă.

Gillian Andreson

Billy Porter, actorul din “Pose” nominalizat la categoria “Cel mai bun actor într-un rol principal într-un serial dramatic”, a stârnit multe comentarii pe rețelele sociale  datorită outfit-ului spectaculos: a purtat aripi accesorizate cu un colier din diamante și smaralde. „Copii! Am sosit”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Catherine Zeta-Jones a strălucit la propriu la brațul soțului ei, actorul Michael Douglas, și datorită colierului cu diamante, o creație Lorraine Schwartz. Bijuteria a completat minunat rochia fără umeri.

Nicole Byer din “The Pole” a fost o altă apariție de senzație pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2021. Rochia ei purpurie a fost creată de Christian Siriano.

Nicole Byer

Issa Rae, actrița din „Insecure”, a atrat toate privirile celor prezenți. Artista a purtat o rochie metalică, semnată Aliette, care a pus în evidență formele acesteia.

Bowen Yang, membru de seamă al distribuției “Saturday Night Live”, poate câștiga oricând titlul pentru “Cele mai spectaculoase încălțări”. Actorul a defilat pe covorul roșu cu o încălțăminte intergalactică: o pereche de tocuri cu platformă argintie metalică ale brandului Syro din Brooklyn.

Jurnee Smollett a purtat o rochie albă, în volane, cu umerii goi, semnată Dior, un adevărat look de prințesă.

Jurnee Smollett

Josh O’Connor, actorul care l-a interpretat pe Prințul Charles în serialul „Coroana / The Crown”, dar și câștigătorul premiului pentru “Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic”, a adoptat un look clasic, dar de efect. Josh a purtat un costum cu frac, clasic, negru, semnat Loewe.

Actrița Sarah Paulson a fost, de asemenea, o apariție inedită la Premiile Emmy 2021. Artista a purtat o rochie roșie cu un decolteu adânc și mânecile bufante, semnată Carolina Herrera.

Sarah Paulson

Mandy Moore din “This Is Us” a ales să poatre o rochie roșie Carolina Herrera, cu bretele “spaghete” și partea de jos din tul, la care a accesorizat bijuterii Fernando Jorge.

Mandy Moore

Ellen Pompeo, vedeta serialului “Anatomia lui Grey / Grey’s Anatomy”, a captat atenția cu o salopetă elegantă și sofisticată din catifea neagră, semnată Ellie Saab.

Michaela Coel din serialul “I May Destroy You” este o altă actriță care a mizat pe galben neon, purtând o ținută din două piese semnată Christopher John Rogers, cu pantofi de aceeași culoare.

În această seară, de la ora 22:00, AMC va difuza o ediție specială a galei Premiilor Emmy, în care vor fi prezentate cele mai importante momente ale evenimentului cu numărul 73. De asemenea, postul E! va transmite și o reluare a evenimentului, luni, 20 septembrie, de la ora 21.00.

sursa foto: hepta, profimedia, twitter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton