Pe HBO GO pot fi urmărite mai multe titluri ce au făcut istorie. Care sunt cele mai vizionate producții de succes pe care trebuie să le bifezi în lista de vizionare.
Pe HBO GO pot fi urmărite mai multe titluri ce au făcut istorie. Care sunt cele mai vizionate producții de succes pe care trebuie să le bifezi în lista de vizionare.
Inspirat de trilogia foarte bine vândută a lui Deborah Harkness, profesoară de istorie la University of Southern California (care a fost publicată și la noi, la editura Litera), serialul „Cartea pierdută a vrăjitoarelor’ înfățișează o poveste de dragoste palpitantă, care se întinde de-a lungul mai multor secole și implică o mulțime de creaturi fantastice, de la vrăjitoare la vampiri și demoni.
Eroina sa, istoricul Diana Bishop (Teresa Palmer), a ales să trăiască o viață obișnuită printre oameni și să ignore faptul că se trage dintr-un lung șir de vrăjitoare cu puteri deosebite. Descoperirea unui manuscris la Biblioteca Bodleiană de la Oxford și întâlnirea cu misteriosul Matthew Clairmont (Matthew Goode), care are și el o identitate secretă (e vampir), o va determina însă să cerceteze împreună cu el un trecut care o intrigă din ce în ce mai mult.
Pe măsură ce descifrează secretele manuscrisului și înțeleg tot mai multe despre forța magică ascunsă dincolo de ele, Diana și Matthew declanșează evenimente care spulberă înțelegeri de secole între creaturile fantastice și oameni și ajung să se pună ei înșiși în primejdie. Aceasta este premisa serialului, care a reușit să captiveze fanii în primul sezon, ce ecraniza volumul „Cartea pierdută a vrăjitoarelor’, începutul trilogiei lui Deborah Harkness. Scriitoarea, care este și producător executiv al serialului, s-a implicat în fiecare aspect al ecranizării cărților sale, acceptând chiar ușoare modificări ale liniei narative, pentru ca povestea să fie adecvată specificului cinematografic.
Varianta extinsă, de aproape 4 ore, a filmului lansat în 2017 pe marile ecrane, montată în concordanță cu viziunea regizorului Zack Snyder (în 2017, scrie Collider, filmul a fost terminat fără participarea acestuia).
Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică. Această misiune se dovedește mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are proprii demoni de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită. Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) încep lupta împotriva lui Steppenwolf, DeSaad și Darkseid.
Eroii din „The Vampire Diaries” și „The Originals” au lăsat o moștenire durabilă, care continuă în LEGACIES – povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.
Doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia de oameni devine din ce în ce mai înfloritoare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, iar androizii descoperă încet, încet ce consecințe pot avea încercările lor de a controla crezurile oamenilor.
Mama, un android cu un trecut secret programat să aibă grijă de copii umani, este interpretată de Amanda Collin (A Conspiracy of Faith) , iar tatăl, un android foarte devotat atât mamei, cât și copiilor umani este jucat de Abubakar Salim (Fortitude). Celelalte roluri principale sunt interpretate de: Travis Fimmel (Vikings) care este Marcus, un soldat carismatic care a fugit de pe Pământ, Niamh Algar (Calm with Horses) este Sue, medic, soția lui Marcus, Winta McGrath (Red Dog: True Blue) este Campion, un băiat în vârstă de 12 ani, Matias Varela (Narcos) este Lucius, un soldat loial, cu o inimă mare. Din distribuție mai fac parte: Felix Jamieson (Game of Thrones), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Jordan Loughran (The Infiltrator, Emerald City), Aasiya Shah (Call the Midwife, Unforgotten) și Ivy Wong (Star Wars: Rogue One, Maleficent 2).
În 2015, un incendiu declanșat la clubul Colectiv din București a ucis 27 de oameni și a rănit 180 de persoane. În scurt timp, mai multe victime cu arsuri încep să moară în spitale de la rănile care nu erau letale. Apoi un doctor vorbește cu o echipă de jurnaliști de investigație despre situația din spitale. O dezvăluire duce la alta pe măsură ce reporterii încep să descopere o vastă fraudă în sistemul medical. Când este numit un nou ministru al sănătății, el oferă acces fără precedent la eforturile depuse pentru a reforma sistemul corupt, dar și la obstacolele cu care se confruntă. Urmărind jurnaliști, victime și oficiali guvernamentali, documentarul oferă o prezentare intransigentă a impactului pe care îl are jurnalismul de investigație când este făcut la cel mai înalt nivel.
Serialul, o dramă cu influențe de comedie neagră, spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.
Serialul prezintă povestea unei femei obligate să fie concubină sub o dictatură fundamentalist teocrată din țara totalitară Gilead, cunoscută în trecut ca Statele Unite, unde femeile practic nu au drepturi.
Al patrulea sezon al serialului se anunță intens: o mișcare de rezistență începe să prindă puteri în Gilead, iar June (Elisabeth Moss) este mai hotărâtă ca oricând să-și recapete libertatea, nu numai a ei, ci a tuturor.
Pe muzica din „You Should See Me in a Crown’, a lui Billie Eilish, teaser-ul sezonului sugerează un adevărat război între victimele dictaturii din Gilead și liderii guvernului totalitar care au abolit toate drepturile femeilor și le-au condamnat la sclavie – sexuală în cazul slujitoarelor.
Elisabeth Moss și-a încercat și talentul de regizoare și a realizat trei episoade din acest sezon ale cărui filmări au fost destul de complicate din cauza pandemiei. Showrunner-ul Bruce Miller s-a plâns în Deadline că „tone de lucruri au trebuit schimbate’, a fost nevoie să se adapteze la disponibilitatea oamenilor de a lua parte la proiect, a trebuit să renegocieze contractele cu administrația din Canada, unde se filmează serialul, pentru a continua turnarea și, evident, s-au impus măsuri sanitare stricte pe platouri.
Acest serial HBO este o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută.
Premiera sezonului patru al apreciatului serial „Westworld’, creat de Jonathan Nolan și Lisa Joy, este stabilită pentru anul 2022, iar filmările au fost reluate la studiourile Melody Ranch din Newhall, California, acolo unde au fost turnate și sezoanele anterioare.
Deocamdată nu se cunosc detalii despre acțiunea noului sezon din „Westworld’, dar se zvonește că fanii se vor întâlni de această dată cu Tessa Thompson în rolul clonei lui Charlotte Hale și cu veteranul de război Caleb (Aaron Paul), intrat în poveste în sezonul al treilea (actorul fiind foarte lăudat pentru interpretarea sa). Alături de ei vom revedea figurile consacrate ale serialului, precum Thandie Newton și Jeffrey Wright. Lansat în 2016, serialul „Westworld’ a fost premiat până acum cu șapte premii Emmy, iar în anul 2020 a mai primit încă unsprezece nominalizări.
Miniseria spune povestea accidentului nuclear din 1986, una dintre cele mai groaznice catastrofe create de om din istorie, și a oamenilor curajoși care au făcut sacrificii incredibile pentru a salva Europa de un dezastru de neimaginat.
Bazat pe faimoasele romane fantasy ale lui George R.R.Martin, „Urzeala tronurilor” este o poveste epică despre trădare și noblețe ce are loc în Westeros, unde verile și iernile pot dura ani întregi, doar dorința pentru putere fiind eternă.
Pe 17 aprilie, s-au împlinit 10 ani de la primul episod al serialului „Urzeala tronurilor’, în original „Game of Thrones’, iar proiectele derivate din producția-mamă continuă să intereseze milioanele de fani. În același timp, toată lumea e cu ochii pe George R.R. Martin, care încă nu a terminat de scris…