Homepage  / Seriale / Seriale americane

Celebra animație „Frumoasa și Bestia” va avea un serial prequel. Când va fi lansat

Celebra animație „Frumoasa și Bestia” va avea un serial prequel. Când va fi lansat

de Redactia Tvmania

Studiourile Disney au comandat realizarea unui serial a cărui acțiune va fi plasată înainte de cea a faimoasei animații „Frumoasa și Bestia”. Acesta va avea opt episoade, va fi difuzat de platforma Disney Plus, iar producția sa va începe la primăvară, informează Variety.

Noul serial, care va fi difuzat de platforma Disney Plus, îi va avea în distribuție pe Luke Evans și pe Josh Gad, care își vor relua rolurile lui Gaston, respectiv al lui Le Fou, din îndrăgitul film muzical live-action „Frumoasa și Bestia” (2017). Regizat de Bill Condon, cu Emma Watson (Belle) și Dan Stevens (Bestia /prințul Adam) în rolurile principale, filmul a fost nominalizat în 2018 la două Oscaruri – pentru cea mai bună scenografie și cele mai bune costume – și a câștigat inimile spectatorilor din întreaga lume. Realizat cu un buget de 160 de milioane de dolari, „Frumoasa și Bestia” a încasat peste 1,2 miliarde de dolari la nivel internațional.

Serialul îi va urmări pe Gaston și pe Le Fou

Viitorul serial (al cărui proiect fusese deja anunțat în 2020, dar care a fost amânat din cauza pandemiei, ca atâtea alte producții) o va avea în distribuție și pe debutanta Briana Middleton, care va juca rolul lui Tilly, sora vitregă a lui Le Fou.

Plasat în regatul fermecat din „Frumoasa și Bestia”, cu mulți ani înainte de povestea de dragoste dintre Belle și Bestie, serialul îi va urmări pe Gaston și pe Le Fou și începutul aventurii lor alături de Tilly, după ce un detaliu surprinzător din trecutul acesteia e dezvăluit. Pe parcursul călătoriei lor, din inima regatului fermecat vor ieși la iveală multe secrete și multe pericole, vor apărea vechi prieteni și noi dușmani.

„Toți aceia care s-au întrebat cum a fost posibil ca un ticălos precum Gaston și un nătâng precum LeFou să devină prieteni și parteneri în rele sau cum s-a abătut blestemul de-a fi transformat în Bestie asupra prințului Adam, vor găsi răspunsurile în acest serial, care la rândul lui va ridica foarte multe noi întrebări”, a spus Gary Marsh, președintele și liderul diviziei creative de la Disney Branded Television.

Proiectul, amânat un an din cauza pandemiei, va fi lansat în 2022

Serialul va fi difuzat de platforma Disney Plus și va avea opt episoade. Scenariul va fi scris de Edward Kitsis, Adam Horowitz (care va și co-showrunner) și de Josh Gad, care va fi și producător executiv. Printre producătorii noii povești se va afla și Luke Evans. Muzica sa va fi semnată tot de legendarul Alan Menken, care a compus și muzica pentru filmul live-action și care a fost recompensat cu două Oscaruri pentru animația „Frumoasa și Bestia” (1991), acordate pentru cel mai bun cântec („Beauty and the Beast”) și pentru cea mai bună coloană sonoră. Producția serialului va începe în primăvara anului 2022.

„Sunt puține francize în portofoliul Disney la fel de valoroase ca această comoară care e «Frumoasa și Bestia»”. Noul serial va fi o scrisoare de dragoste către poveștile din serie care s-au realizat deja, dar ne va oferi și propria aventură spectaculoasă”, a spus Jonnie Davis, președintele studioului ABC Signature din cadrul Disney, care va produce serialul.

 

„Josh, Eddy și Adam ne vor oferi o întreagă lume care explică originile lui Gaston și ale lui LeFou și care beneficiază și de apariția lui Tilly, jucată de strălucitoarea Briana Middleton. Această echipă de vis nu ar fi fost însă completă fără geniul muzical al lui Alan Menken. El va recrea aici o nouă muzică extraordinară, care se va adăuga francizei pe care ne-a ajutat să o aducem la viață”, a adăugat acesta.

Pe tânăra Briana Middleton o vom vedea în curând în drama „The Tender Bar”, la care tocmai s-au încheiat filmările. Filmul este regizat și produs de George Clooney și îi are în distribuție pe Ben Affleck, Tye Sheridan, Christopher Lloyd și Lily Rabe.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton