Homepage  / Seriale / Telenovele

E oficial! Celebra telenovelă „Jurământul” va avea și sezonul 2! Cum arată acum protagoniștii Mario Cimarro și Danna Garcia

E oficial! Celebra telenovelă „Jurământul” va avea și sezonul 2! Cum arată acum protagoniștii Mario Cimarro și Danna Garcia
7

de Roxana Mirea,

Telenovela „Jurământul”, cu Danna Garcia și Mario Cimarro, va avea un al doilea sezon! De când s-a aflat acest lucru, au circulat mai multe zvonuri referitoare la cine vor fi actorii care vor interpretat îndrăgitele personaje din serial. Ei bine, Telemundo a pus capăt speculațiilor, dezvăluind distibuția din noul sezon. Spre bucuria fanilor, au fost confirmați 5 dintre cei 6 protagoniști originali.

Au început fimările pentru „Jurământul”, sezonul 2

Danna García (Norma), Mario Cimarro (Juan), Paola Rey (Jimena), Juan Alfonso Baptista (Oscar) și Natasha Klauss (Sarita) vor reda viață surorilor Elizondo și fraților Reyes în acest al doilea sezon al telenovelei „Jurământul”. Filmările au început recent în Columbia. În plus, pe lângă Danna García, Mario Cimarro, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista și Natasha Klauss, în acest al doilea sezon se vor întoarce și Zharick León (Rosario Montes), Kristina Lilley (Gabriela Elizondo), Carmenza González (Quintina) și Tatiana Jauregui (Dominga).

„După succesul mondial al primului sezon, suntem încântați să începem producția pentru „Jurământul II” și să putem reuni distribuția originală după 20 de ani pentru a continua această poveste minunată”, a spus Marcos Santana, președintele Telemundo Global Studios. „Audiența se va putea bucura de o versiune contemporană a acestei povești de dragoste iconice, trădare și intrigă, și să cunoască o nouă generație de personaje care, fără îndoială, va trezi aceleași pasiuni pe care le-au trăit acum două decenii în ceea ce privește povestea originală.”

Franco Reyes va lipsi din cel de-al doilea sezon, asta după ce actorul care interpreta acest personaj, Michel Brown, a declarat că nu va face parte din noul proiect. El a spus că are alte proiecte și și angajamente anterioare care îi fac imposibilă participarea.

Cine vor fi noii actori din „Jurământul”, sezonul 2

Din distribuția pentru „Jurământul”, sezonul 2, vor face parte și actorii Bernardo Flores, Sebastián Osorio și Juan Manuel Restrepo, care îi vor interpreta pe carismaticii copii ai personajelor Juan Reyes (Mario Cimarro) y Norma Elizondo (Danna García), care vor reprezenta noua generație, care își vor lăsa propria amprentă în legendarul San Marcos.

Din distribuția pentru noul sezon vor mai face parte și actorii Sergio Goyri, Camila Rojas, Alejandro López, Yare Santana, Jerónimo Cantillo, Germán Quintero, Constanza Hernández, Ángel de Miguel, Boris Schoemann, Jacobo Montalvo, Jhonatan Bedoya, Sebastián Vega, Valeria Caicedo, Katherine Porto și Álvaro García.

Telemundo a publicat imagini și clipuri video cu reîntâlnirea actorilor vechi, dar și cu cei care vor forma noua generație.

246164864_299077385131879_4219499733409596552_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Despre ce este vorba în televonela „Jurământul”

Televoneva „Jurământul” reprezintă povestea lui Juan, Óscar și Franco Reyes, trei frați care se se dau drept muncitori la fermă pentru a se infiltra în viața familiei Elizondo pentru a putea răzbuna moartea surorii lor. Cu toate acestea, resentimentele s-au risipit cu timpul, pe măsură ce s-au îndrăgostit de surorile Elizondo, punând la încercare planul lor de răzbunare și legăturile familiale.

Acum, 20 de ani mai târziu, frații vor fi nevoiți să se confrunte cu noi provocări care le amenință familia. O crimă tragică care implică moartea unui profesor zdruncină familia, deoarece dovezile indică faptul că copiii unuia dintre cupluri ar putea fi vinovați, dezlănțuind o serie de evenimente sfâșietoare care le vor pune din nou la încercare dragostea și loialitatea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton