Homepage  / Ultimul număr

Celebrul Larry King a ieşit la pensie

Celebrul Larry King a ieşit la pensie

de Redactia Tvmania

Retragerea “regelui”

Moderatorul Larry King a găzduit joia trecută ultima ediţie a talkshow-ului său omonim de pe CNN. El îşi agaţă în cui celebrele bretele, după 25 de ani petrecuţi la pupitrul emisiunii.
.
Larry King (77 de ani) şi-a luat adio de la studioul în care, vreme de un sfert de secol, a moderat talkshow-ul de seară “Larry King Live”. El lasă în urmă o carieră impresionantă, cu o listă de invitaţi pe care se regăsesc nume ca Bill Gates, Barack Obama şi Lady Gaga, un premiu Emmy, dar şi o emisiune de Cartea Recordurilor (cel mai longeviv show difuzat la aceeaşi oră şi găzduit de acelaşi om).

Segmentul său de pe CNN va fi preluat de britanicul Piers Morgan, unul dintre membrii juriului “America’s Got Talent”.

De la debutul său la CNN, din 1985, prin faţa lui Larry King au trecut câteva dintre cele mai influente personalităţi ale lumii, de la politicieni şi artişti până la alţi jurnalişti cu nume mari.

Recent, însă, audienţa talkshow-ului a început să sufere, iar King a anunţat la începutul verii că s-a hotărât să predea ştafeta. “Am mai mult timp pentru soţia mea şi pentru a ajunge la meciurile de baseball ale copiilor mei”, declara el atunci.

.

Citeşte textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton