Homepage  / Nu rata!

Celentano are meci, joi seară, într-un nou episod “Las Fierbinți”

Celentano are meci, joi seară, într-un nou episod “Las Fierbinți”

de Redactia Tvmania

Joi seară, de la 20.00, telespectatorii vor putea urmări noi aventuri spumoase ale găștii vesele din “Las Fierbinți”. Episodul îl va prezenta pe Celentano într-un meci de tenis de zile mari contra unui... copil!

Celentano

În același episod, Bobiță, Robi și Vasile vor încerca să-i aline suferința lui Giani. Pricinuită de o dramă în dragoste, cel din urmă este dărâmat din punct de vedere psihic, izolându-se de toți amicii săi. Evident, cei trei vor reuși să-l facă pe Giani, în stilul lor caracteristic, să treacă peste această chestiune delicată.

Imediat după “Las Fierbinți”, de la 21.00, ai n-ai mingea, tragi la comedie! Telespectatorii au bilet la tribuna oficială pentru returul din liga a patra dintre Atletico Textila și Geamgiul Colentina! Fotbalul și comedia merg mână-n mână în cel mai nou serial de comedie: „Atletico Textila”.

Europa League ne aduce cu picioarele pe pământ și ne arată ce înseamnă fotbalul cu adevărat. De la 22.00, ai super meci live: Manchester United se luptă-n returul Europa League cu Liverpool.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton