Homepage  / Articole

Celentano din “Las Fierbinți” vrea să divorțeze

Celentano din “Las Fierbinți” vrea să divorțeze

de Redactia Tvmania

Joia aceasta în "Las Fierbinţi" au loc mari schimbări. Celentano (Adrian Văncică) este decis să o ia de la capăt în „Ţara tuturor posibilităţilor”.

Totul începe în momentul în care Celentano primeşte un plic cu un bilet din care află că a câştigat o şapcă şi un set de pixuri. Mai mult decât atât, află că dacă va completa formularul de pe bilet, poate pleca în America la „work and travel”.

Întrebându-se mirat ce oraş mai e şi ăsta, „work and travel”, Celentano merge acasă şi, sătul de guralivele şi cicălitoarele soţie şi soacră, le dă vestea cea mare: vrea să divorţeze şi să plece în America. Hotărât, îşi face bagajele şi fuge de acasă pe geam. Dacă se va împăca cu nevasta şi, mai ales, dacă va ajunge în America, veți afla din episodul „Las Fierbinţi” de joia aceasta.

Și tot în episodul de diseară, Vasile (Gheorghe Ifrim) are probleme la primărie. Îi cheamă pe Giani (Costi Diță) și Bobiță (Mihai Bobonete) pentru a le spune că a reușit să acceseze niște fonduri europene pentru o plantație de trandafiri, pe care însă i-a băgat în fondul de rulment al primăriei…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton