Homepage  / Vedete româneşti

Celia a născut o fetiță. Artista a oferit primele detalii despre fiica ei

Celia a născut o fetiță. Artista a oferit primele detalii despre fiica ei
8

de Roxana Mirea,

Celia, în vârstă de 37 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a venit pe lume ieri, 16 februarie, iar artista a oferit primele detalii despre naștere, pe Instagram. Ea a publicat și prima imagine cu fiica ei, Sara Maria, însă fără a-i arăta chipul.

Celia a născut o fetiță

Celia a născut o fetiță, care a primit nota 10 din partea medicilor. Ea și soțul ei, Ardeli Ancuța, sunt în culmea fericirii. Cei doi mai au un un băiețel de 7 ani, iar acum familia lor este completă. Astăzi, 17 februarie, Celia ar fi avut 38 de săptămână de sarcină, însă micuța s-a grăbit puțin și a venit pe lume ieri. Celia a oferit primele detalii despre naștere, publicând prima imagine cu fiica ei, Sara Maria.

„Deși azi ar fi împlinit 38 de săptămâni de sarcină, s-a născut ieri, sănătoasă, minunată, pregătită, binecuvântată, cântărind 4 kg… Minunea mea!„, a scris Celia pe Instagram.

celiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La început, Celia a ținut sarcina secretă. Aceasta era deja însărcinată în cinci luni când s-a aflat vestea. În urmă cu trei ani, artista a trecut prin momente cumplite după ce a pierdut o sarcină, așa că de data asta n-a vrut să se grăbească să împărtășească vestea. Ei bine, totul e bine când se termină cu bine, iar artista radiază de fericire să își poată ține fiica în brațe.

Celia, despre cum s-a schimbat corpul ei în timpul sarcinii

Celia și-a ținut la curet fanii cu evoluția sarcinii. Acum câteva zile, ea a vorbit pe Instagram despre schimbările prin care a trecut corpul.

„Am 37 ani și in 7 zile voi aduce pe lume, a doua mea minune ! Stiu, corpul meu a suferit foarte multe modificări, 20 kg in plus, am aproape 38 sapt sarcina, circumferință abdomenului dublata, Dreptii abdominali rupti, celulita, cateva vergeturi iar peste o săptămâna din graviduță drăguța, voi fi văzută o mămica obosita și grăsuță…

Da, stiu, kilogramele in plus nu au cum sa nu se vadă, totusi ceea ce vreau sa va spun este ca acea Mămicuța grăsuță si obosita se simte binecuvântata!!! (…)

Va rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este sa îmi dau silință sa îmi revin, insa usor si pentru ca e alegerea mea, nu pentru ca trebuie! Am sa o fac in timp, usor, cu răbdare și liniște! Așa ca dacă nu voi reuși in primele luni, nu puneți voi presiune pe noi cu “oh ai rămas cu burta destul de mare, oh pielea aia se mai trage oare? oh celulita, vergeturile”.

Sunt ale mele, si am ales sa NU ma stresez de ele, daca o sa imi revin in cateva luni bine, daca nu, Nu!!!  (…) Etapele de tranzitie sunt normale (minim un an) iar urmele ramase trebuie purtate cu mandrie”, a scris Celia pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton