Homepage  / Vedete străine

Celine Dion, alături de băieții ei într-o imagine de familie de Ziua Mamei

Celine Dion, alături de băieții ei într-o imagine de familie de Ziua Mamei

de Cătălina Matei,

Pe 8 mai, în Statele Unite s-a celebrat ziua Mamei, iar Celine Dion a postat pe contul său de Instagram o poză de familie, în care apare alături de cei trei băieți ai săi. Deși artista se confruntă cu probleme serioase de sănătate în ultima vreme, se bucură de timpul petrecut alături de copiii săi.

Mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii… și la acele mame care își fac în mod constant griji cum să-și păstreze copiii în siguranță… și la acele mame care își dedică fiecare gram de energie doar pentru a le oferi copiilor lor necesarul vieții”, a scris Celine Dion pe Instagram, publicând totodată și o fotografie în care apare cu cu René-Charles, 21 de ani, și gemenii de 11 ani, Nelson și Eddy – copiii pe care artista îi are cu René Angélil, decedat în 2016 din cauza cancerului.

Aceste mame sunt cu adevărat cele curajoase și tuturor le dedic Ziua Mamei. Ne rugăm să găsească pace și mângâiere pentru familiile lor”, a mai scris artista.

Din păcate, cu câteva săptămâni în urmă, Celine Dion a anunțat că amână din nou etapa europeană a turneului ei , deoarece încă se confruntă cu spasme musculare.

Celine Dion, alături de Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan într-un film de dragoste

După ce filmările pentru producția „It’s All Coming Back to Me” au fost încheiate cu mai bine de un an în urmă, iată că filmul în care și Celine Dion va avea un rol important va fi lansat oficial în cinematografe. Premiera a fost anunțată pe 10 februarie 2023.

Inițial, filmul a avut titlul „Text for You”, însă producătorii au decis să parafrazeze una dintre melodiile interpretate de Celine Dion. Prin urmare, potrivit Variety, producția se intitulează „It’s All Coming Back to Me” și va fi lansată în cinematografe pe 10 februarie 2023.

 „It’s All Coming Back to Me” se bazează pe filmul german din 2016 „SMS für Dich” de Karoline Herfurth. Filmul o are pe Priyanka Chopra Jonas în rolul unei femei care se luptă să treacă de moartea logodnicului ei. Pentru a face față, ea începe să trimită mesaje către vechiul său număr de telefon, care a fost reatribuit unui alt bărbat, interpretat de Sam Heughan, cunoscut publicului român din serialul „Străina”. Cei doi se întâlnesc și dezvoltă o conexiune afectivă bazată pe durerea lor comună.

Ce rol are Celine Dion în acest film? Artista interpretează rolul unui mentor care le va inspira pe cele două personaje principale să se îndrăgostească. Filmul a primit numele baladei lui Jim Steinman „It’s All Coming Back to Me Now”, care a fost făcută celebră de Celine după ce a apărut pe albumul ei din 1996 „Falling Into You”. Cântecul este unul dintre cele mai mari hituri și una dintre cele mai apreciate piese ale celebrei cântărețe, ajungând pe locul 2 în Billboard Hot 100.

De altfel, într-un episod recent al podcast-ului „Just for Variety”, Sam Heughan a spus că Celine Dion a înregistrat o nouă melodie pentru film.

Din distribuția filmului mai fac parte Russell Tovey, Steve Oram, Omid Djalili, Sofia Barclay, Lydia West, Arinzé Kene și Celia Imrie. Filmările au început la sfârșitul anului 2020 la Londra și s-au încheiat la începutul lui 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton