Homepage  / Vedete străine

Céline Dion și-a anulat mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate. „Medicii continuă să trateze afecțiunea”

Céline Dion și-a anulat mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate. „Medicii continuă să trateze afecțiunea”
8

de Roxana Mirea,

Céline Dion se confruntă cu probleme de sănătate, din cauza cărora artista a anulat întreaga etapă nord-americană a turneului ei mondial. Céline, în vârstă de 53 de ani, suferă de spasme musculare severe și persistente, iar fanii ei sunt îngrijorați. Cântăreața s-a mai confruntat cu astfel de probleme și în luna octombrie a anului 2021, când și-a anulat show-urile din Las Vegas.

Céline Dion se conruntă cu probleme de sănătate

Céline Dion a anulat întreaga etapă nord-americană a turneului său mondial Courage, care urma să înceapă pe 9 martie la Denver, Colorado și să se încheie la Washington DC pe 22 aprilie. Într-o declarație transmisă de echipa ei, sâmbătă,15 ianuarie, se arată că artista a primit recent tratament pentru „spasme musculare severe și persistente” și că „recuperarea ei după boală durează mai mult decât spera. Echipa ei medicală continuă să evalueze și să trateze afecțiunea.”

Speram că o să fiu gata de treabă până acum, dar se pare că trebuie să fiu mai răbdătoare și să respect indicațiile medicilor. Există multă organizare și pregătire pentru show-urile noastre, așa că trebuie să luăm decizii astăzi care vor afecta planurile pentru două luni. Voi fi atât de bucuroasă să mă recuperez complet și de-abia aștept să mă întorc pe scenă”, a transmis Céline Dion.

Photocall du défilé de mode Haute-Couture Automne/Hiver 2019/2020 „Alexandre Vauthier” à Paris lors de la fashion weekIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Simt dragostea și sprijinul vostru”

Am fost foarte emoționată de toate cuvintele de încurajare pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele sociale. Simt dragostea și sprijinul vostru și asta înseamnă enorm de mult pentru mine”, a mai precizat artista.

Echipa lui Céline Dion a dezvăluit care sunt problemele de sănătate ale artistei, în luna octombrie, când ea și-a anulat show-rile din Las Vegas din cauza „spasmelor musculare severe și persistente, care o împiedică să cânte”.

Inițial, turneul mondial al cântăreței trebuia să fie reluat vara trecută, dar a fost amânat pentru această primăvară din cauza pandemiei de COVID-19. Totuși, etapa europeană a rămas programată să înceapă pe 25 mai la Birmingham, Anglia.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton