Homepage  / Vedete străine

Celine Dion, anunț îngrijorător pentru fani. Ce se întâmplă, până la urmă, cu turneul mondial al artistei

Celine Dion, anunț îngrijorător pentru fani. Ce se întâmplă, până la urmă, cu turneul mondial al artistei
11

de Andra Stana,

Celine Dion a luat o nouă decizie importantă din cauza stării ei de sănătate. Artista a anunțat vineri, 26 mai, ce se întâmplă cu restul concertelor din turneul său mondial.

Celine Dion și-a anulat toate concertele

Celine Dion a fost nevoită să își anuleze întregul turneu mondial din cauza îngrijorărilor legate de sănătatea sa. Cântăreața a fost diagnosticată cu o afecțiune rară care o transformă într-o „statuie umană”.

Acum, Celine Dion a anulat cele 42 de date rămase din turneul său Courage World Tour, scrie mirror.co.uk. Asta după ce la finalul trecut artista anulase definitiv turneul european, la București trebuia să cânte pe 11 iunie.

Într-o postare pe Instagram, legendara muziciană a dezvăluit că a fost devastată după ce și-a dat seama că nu este în măsură să se ocupe de un proiect atât de mare. Între timp, Dion își continuă lupta cu Sindromul Persoanei Rigide, boala neurologică rară și incurabilă de care suferă.

Afecțiunea ei provoacă spasme musculare severe și constante care au împiedicat-o să cânte, însă echipa sa medicală i-a monitorizat continuu starea.

Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată… și chiar dacă mi se rupe inima, este mai bine să anulăm totul până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc pe scenă… Nu renunț… și abia aștept să vă revăd!”, a scris Celine Dion pe Instagram, unde este urmărită de 5,9 milioane de fani.

Celine Dion, anunț îngrijorător pentru fani. Ce se întâmplă, până la urmă, cu turneul mondial al artisteiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Actualizarea privind starea de sănătate a lui Celine vine la o lună după ce aceasta a dezvăluit lumii un nou cântec după ce a făcut publice problemele sale de sănătate.

Piesa „Love Again” a fost realizată pentru un film care urmează să apară, în care apar Priyanka Chopra Jonas, precum și Sam Heughan, și este una dintre cele cinci piese ale lui Celine pentru acest film.

Dion a reușit să își facă debutul actoricesc în producție, jucându-și propriul rol.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton