Homepage  / Vedete / Vedete străine

Céline Dion este noua imagine a companiei L’Oréal Paris

Céline Dion este noua imagine a companiei L’Oréal Paris

de Redactia Tvmania

Céline Dion, una dintre cele mai admirate femei și artiste din lume, a fost desemnată noua imagine a companiei L’Oréal Paris. Industria de beauty este într-o continuă schimbare, dorința de promova încrederea în sine fiind unul din cele mai puternice trenduri ai ultimilor ani. 

 Cu o carieră impresionantă, Celine Dion este cunoscută și pentru personalitatea extraordinară. Încrezătoare, puternică și generoasă, ea a fost aleasă de compania L’Oréal Paris pentru a promova următoarele produse de frumusețe. 

„LOréal Paris este o companie cunoscută pentru sprijinul pe care îl acordă femeilor în călătoria lor pentru a-și împlini visurile, respectându-și propriile reguli și dorințe. Să o avem pe Céline Dion drept cea mai nouă membră a familiei LOréal Paris consolidează misiunea noastră de a ne alia cu femei puternice”, a declarat Pierre-Emmanuel Angeloglou, Președinte LOréal Paris Global Brand.

Acesta a continuat, adăugând că faimoasa artistă este o femeie de valoare înnăscută, care și-a urmat inima pentru a obține succesul, s-a luptat cu stereotipurile și a creat un drum pentru numeroase alte femei. „Reflectă pe deplin misiunea brandului nostru ‘Pentru că merit”, a spus Pierre-Emmanuel Angeloglou, Președinte LOréal Paris Global Brand.

Pentru Céline Dion urmează o perioadă incredibilă. „Când te gândești că am terminat, atunci încep. Închei show-urile la Caesars Palace în Las Vegas. Lansez un nou album în engleză și plec în turneu. Iar colaborarea mea cu LOréal Paris este începutul unei noi călătorii minunate pentru mine”, a declarat artista.

„Sunt într-o etapă în viața mea în care sunt încântată să îmi folosesc vocea pentru a-i ajuta pe ceilalți să se simtă frumoși, încrezători și să se iubească pe sine”, a declarat Céline Dion.

Céline Dion a declarat că a fost uimită de propunerea de a deveni noua imagine a brandului LOréal Paris. 

„Nu m-am gândit niciodată la asta, mai ales la 51 de ani. M-am gândit serios la propunere, deoarece dacă numele meu apare, aș vrea să cred cu adevărat în asta. Noi, femeile, ne luptăm cu o societate care ne forțează prea mult astăzi. Având în vedere că LOréal Paris oferă femeilor atât de multe instrumente pentru a se simți bine, puternice, pentru a avea o voce și pentru a simți că merită totul, am fost onorată să devin ambasadorul global al brandului și să reprezint femeile din întreaga lume.”

Artista a vorbit și despre relația ei cu frumusețea, dezvăluind care sunt pașii pe care îi urmează pentru ritualul ei complet de îngrijire.

„LOréal Paris mă salvează întotdeauna cu o ofertă variată de produse de frumusețe care mă ajută să arăt perfect în orice situație”, a dezvăluit Céline Dion.

„Iubesc să mă machiez singură. Iubesc să mă joc. Întotdeauna îmi încep rutina de frumusețe asigurându-mă că am tenul curat și pregătit. Acest lucru este foarte important. Apoi aplic un corector în zona ochilor, puțină pudră pentru a-l fixa și puțin creion de sprâncene pentru a oferi un echilibru feței mele. Cât despre părul meu, îmi place gama Excellence Crème pe care o folosesc des pentru a-mi reîmprospăta culoarea’, a declarat artista.

Artista va avea prima campanie publicitară pentru brandul de colorare a părului Excellence Crème, de la LOréal Paris. Realizat în Paris, spotul publicitar, care va avea premiera mondială pe 22 aprilie, va reflecta latura amuzantă și jucăușă a lui Céline Dion.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton