Homepage  / Vedete străine

Celine Dion și-a amânat spectacolele din Las Vegas din cauza problemelor de sănătate. „Am inima frântă”

Celine Dion și-a amânat spectacolele din Las Vegas din cauza problemelor de sănătate. „Am inima frântă”
9

de Roxana Mirea,

Celine Dion și-a anulat show-urile din Las Vegas, care trebuiau să aibă loc în noiembrie, ianuarie și februarie. Artista are o serie de probleme de sănătate, motiv pentru care a trebuit să amâne spectacolele. Evenimentul principal trebuia să aibă loc pe 5 noiembrie.

Ce probleme de sănătate are Celine Dion

Celine Dione și-a anulat show-rile din Las Vegas din cauza spasmelor musculare. Întoarcerea acesteia în Las Vegas a fost amânată la nesfârșit din cauza „simptomelor medicale neprevăzute” care implică spasme musculare.

Celine Dione, în vârstă de 53 de ani, a declarat că are „inima frântă” pentru că a fost nevoită să anuleze spectacolul de deschidere, care trebuia să aibă loc pe 5 noiembrie.

Celine Dion se confruntă cu „spasme musculare persistente”, care o împiedică să mai susțină vreun show, potrivit unei surse, scrie People.

Deși este evaluată și tratată de echipa sa medicală, spasmele au împiedicat-o să participe la repetițiile în desfășurare ale spectacolului.

Celine Dion’s Titanic movie theory is worth singing aboutIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce spune artista despre amânarea spectacolelor

„Am inima frântă”, a spus artista într-un comunicat. „Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășes această situație cât mai repede.”

John Meglen, președinte și co-CEO al Concerts West / AEG Presents, a declarat într-un comunicat că noile date ale spectacolului vor fi anunțate „oricând Céline este gata”.

„O considerăm pe Celine parte din familie și cel mai important lucru acum este ca ea să se simtă mai bine”, a spus Meglen. „În relația noastră lungă de două decenii cu Céline, am aflat cu siguranță cât de dedicată și rezistentă este și că este cea mai fericită când este pe scenă făcând ceea ce iubește cel mai mult, cântând pentru fanii ei.”

Spectacolul ei din 5 noiembrie a fost programat să fie un spectacol special. Cei care au cumpărat bilete prin intermediul punctelor de bilete autorizate cu cardul de credit, banii le vor fi rambursați automat.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton