Homepage  / Vedete străine

Actorul turc Cengiz Coșkun („Putere și glorie”) s-a căsătorit cu o româncă! Primele imagini de la nuntă

Actorul turc Cengiz Coșkun („Putere și glorie”) s-a căsătorit cu o româncă! Primele imagini de la nuntă

de Roxana Mirea,

Celebrul actor turc Cengiz Coșkun s-a căsătorit cu o româncă! Actorul din „Putere și glorie” (în original: „Diriliș Ertugrul”) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Beatrice Lorena de opt ani de zile. Mai multe imagini de la nunta celor doi au fost distribuite pe rețelele sociale.

Cengiz Coșkun („Putere și glorie”) s-a căsătorit cu o româncă

Actorul Cengiz Coșkun, care l-a interpretat pe Turgut în serialul „Putere și glorie”, care poate fi văzut în continuare pe Netflix, s-a căsătorit cu o româncă! Cengiz Coșkun și Beatrice Lorena trăiesc o frumoasă poveste de opt ani de zile, iar acum au decis să ducă relația la un alt nivel. Nunta lor a avut loc pe 12 august și mai multe imagini de la ceremonie au fost distribuite pe rețelele sociale.

Alături de Cengiz Coșkun și frumoasa lui soție, în cea mai importantă zi din viața lor, au fost persoanele dragi, printre care mai mulți prieteni actori. Printre invitați s-a numărat și Engin Altan Düzyatan, cel care l-a interpretat pe Ertuğrul în serialul de epocă „Putere şi glorie”. Acesta a fost însoțit de soția sa Neslișah Alkoçlar.

În plus, tot Engin Altan Düzyatan, care a publicat o serie de imagini de la nuntă, este și martorul de nuntă al mirelui Cengiz Coșkun.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton