Homepage  / Articole

Cesar Millan a încercat să se sinucidă

Cesar Millan a încercat să se sinucidă

de Redactia Tvmania

În 2010, antrenorul şi starul TV cunoscut ca „îmblânzitorul de câini” lucra cu vedete, avea un show de succes şi era, în general, pe val. Însă Millan (43 de ani) a suferit prima lovitură când Daddy, un pitbull de 16 ani care fusese cel mai bun exemplu al unui câine „calm şi ascultător” pentru el, a murit la începutul acestui an.

Apoi, soţia lui din acei ultimi 16 ani, Ilusion Millan, a intentat divorţ, în iunie, iar Cesar explică acum, în documentarul „Cesar Millan: O poveste adevărată”, care va apărea în curând la National Geographic Wild, că: „Eram la cel mai de jos nivel la care fusesem vreodată, emoţional şi psihologic”.

„Daddy era Tibetul meu, Himalaya, Gouda, Buddha, sursa mea de calm”, l-a descris el pe mult-iubitul său companion.

Cesar a dezvăluit apoi că a încercat să se sinucidă, cu o supradoză de medicamente. Din fericire, a supravieţuit şi a optat să se refugieze în muncă, exerciţii fizice şi afecţiune, alegându-le pe acestea în faţa anti-depresivelor.

De asemenea, viaţa i s-a schimbat în bine şi când a cunoscut-o pe actuala parteneră, Jahira Dar, pe care o numeşte „aleasa” şi cu care vrea să se căsătorească, nu înainte de a le cere permisiunea copiilor săi cu Ilusion.

„Sunt un tip tradiţional, îmi place să fac tot ce trebuie să facă un părinte. Dar sunt convins că o să zică da”, a explicat el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton