Homepage  / Nu rata!

„Ceva împrumutat sau ceva nou”, de pe TLC, aduce moda nunţilor pe micul ecran

"Ceva împrumutat sau ceva nou", de pe TLC, aduce moda nunţilor pe micul ecran

de Redactia Tvmania

TLC difuzează în premieră "Ceva împrumutat sau ceva nou" prezentând pe parcursul celor 12 episoade eforturile mai multor mirese de a-şi alege rochia perfectă. Emisiunea, care începe astăzi, de la ora 21.00, va fi difuzată în fiecare zi de marţi.

Miresele vor trebui să decidă dacă vor să păşească spre altar îmbrăcate într-o rochie nouă sau într-o rochie-moştenire de familie, modificată în ton cu moda, personalitate și locul în care se va ține petrecerea.

Designerul Kelly Nishimoto şi stilistul Sam Saboura, prezentatorii emisiunii „Ceva împrumutat sau ceva nou” , declanşează un adevărat montagne-russe emoţional, decizia finală fiind una extrem de dificilă și de multe ori … surprinzătoare.

Să-i cunoaştem pe prezentatori

Kelly Nishimoto locuiește în LA și, pe lângă faptul că este un celebru designer de modă, este și o vedetă TV recunoscută. Kelly a câştigat numeroase distincţii pentru realizările ei, cum ar fi Premiul „Top Ten Designers to Watch” acordat de Miami Herald.

Sam Saboura este stilist, expert în modă, autor publicat şi vedetă TV. Și-a început cariera ca asistent personal pentru cumpărături la Fred Segal, unde timp de câţiva ani a ajutat unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume să se îmbrace. Printre ele se numără Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston şi Brad Pitt.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton