Homepage  / Muzică

Cezar Ouatu, concert la București: “Voi cânta de la operă la muzică lăutărească”

Cezar Ouatu, concert la București:  “Voi cânta de la operă la muzică lăutărească”

de Redactia Tvmania

Cezar Ouatu, pe care îl veți revedea la Antena 1, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”, va susține, în curând, un concert la București.

cezar ouatu

Spectacolul se numește “One Voice Show” și va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 19.00, la cinema Patria.

“”One Voice Show” este primul spectacol-concert în care îmi voi folosi cameleonismul vocal, pentru că voi aborda diferite stiluri, de la muzică lăutărească la pop opera, rock, operă și jazz. Nimeni nu se va aștepta ca eu, ca și contratenor, să cânt muzică lăutărească, cu toate inflexiunile specifice… Pe scenă, vom avea orchestră, taraf, cor și band, adică aproximativ 50 de oameni. Va fi un spectacol în premieră, în România, un spectacol din toată vocea și inima mea”, a spus câștigătorul sezonului anterior al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 debutează cel de-al optulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”. În maratonul transformărilor vor intra de această dată nouă concurenți: Andreea Antonescu, Viorica și Margherita de la Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir și Cezar Ouatu.

Te-ar putea interesa și:

Schimbare în programul Antenei 1: Emisiunile din weekend încep la 20.00

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton