Homepage  / Știri

Cezara şi Anca sunt finalistele Burlacului

Cezara şi Anca sunt finalistele Burlacului

de Redactia Tvmania

Grea decizie pentru burlacul Edward în ediţia de joi, 16 iunie, când a trebuit să mai elimine două concurente. Cele care au primit din partea sa trandafirul şi care se vor confrunta în marea finală din 23 iunie sunt două frumoase molodevence: una blondă, Cezara din Republica Moldova, şi una brunetă, Anca din Bârlad.

Una dintre surprizele semifinalei a fost o probă de îndemânare la… uger. În vârf de munte, fetele au fost provocate de Cătălin Botezatu să mulgă vaca, lucru pe care numai Anca l-a acceptat cu entuziasm, explicând că nu se jenează să coboare la coada vacii.

Tot în ediţia de aseară, telespectatorii au putut afla că Cezarei îi cam plac şi fotbaliştii nu doar burlacii şcoliţi prin afară precum Edward. Discuţia dintre cele două finaliste a pornit de la faptul că, în urmă cu un an şi jumătate, a apărut într-un tabloid un articol în care se spunea că blonda Cezara i-a pus gând rău fotbalistului Pulhac. Ba chiar mai mult, ea l-ar fi hărţuit atunci, făcându-i declaraţii înfocate. Directă din fire, Anca i-a trântit în faţă toată povestea. Uşor timorată, Cezara a spus însă că totul e o invenţie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton