Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite AC Milan – Inter, manșa tur din semifinalele Ligii Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite AC Milan – Inter, manșa tur din semifinalele Ligii Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Episodul cu nummărul 236 din „Derby della Madonnina” le pune față în față pe marile rivale din Milano în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. AC Milan și Inter s-au mai întâlnit de două ori în fazele eliminatorii din Champions League și, de fiecare dată, mai departe au mers „diavolii”.AC Milan n-a mai ajuns în această fază a competiției din 2007, când a și câștigat ultima oară trofeul, iar Inter din 2010, când, de asemenea, a cucerit ultima oară laurii Europei.

AC Milan – Inter: cererea de bilete a fost de peste 1 milion!

Meciul se va juca în fața unui „San Siro” înțesat! A fost sold-out de mult, fiindcă cererea de bilete a depășit incredibilul număr de 1 milion!

Cu ocazia acestui meci s-a bătut și recordul de încasări pentru o partidă din Italia: biletele vor aduce în visteria oraganizatorilor incredibila sumă de aproape 10 milioane de euro. Precedentul record a fost stabilit tot în acest sezon de Champions League, la meciul din optimile de finală dintre AC Milan și Tottenham: 9.133.842 euro. 

În week-end-ul dinaintea duelului direct, rivalele milaneze și-au refăcut moralul cu victorii identice împotriva rivalelor din Roma. AC Milan a învins-o acasă pe Lazio cu 2-0, în timp ce Inter Milano a câștigat pe „Olimpico”, tot cu 2-0, în fața celor de la AS Roma. 

Milan a plătit destul de scump victoria cu Lazio, fiindcă l-a pierdut pe unul dintre cei mai periculoși atacanți, portughezul Rafael Leao, accidentat din startul jocului și acesta este incert.

Rossonerii mizează pe veteranul Olivier Giroud, dar și Theo Hernandez, Brahim Diaz sau Junior Messias sunt în formă.

Nerrazzurii antrenați de Simone Inzaghi speră în goluri de la Lautaro Martinez, Romelu Lukaku sau Nicolo Barella. Sau într-o execuție cu sete de revanșă din partea lui Hakan Chalhanoglu, fost jucător al „diavolilor”.

AC Milan – Inter e programat miercuri, 10 mai, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton