Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Chelsea – Real Madrid și Napoli – AC Milan, duelurile din Liga Campionilor de marți, 18 aprilie

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Chelsea – Real Madrid și Napoli – AC Milan, duelurile din Liga Campionilor de marți, 18 aprilie

de Tavi Cojocaru,

Chelsea va primi vizita celor de la Real Madrid marți seara, de la ora 22:00, în returul sferturilor Champions League. În tur, madrilenii s-au impus cu 2-0 și sunt mari favoriți la calificarea în penultimul act al Ligii Campionilor, unde ar putea întâlni, foarte probabil, altă forță din Anglia, pe Mancheter City.

„Albii” lui Ancelotti trag tare pentru al 15-lea trofeu în cea mai importantă competiție europeană intercluburi. În week-end, Real s-a impus în campionat, pe terenul lui Cadiz, cu scorul de 2-0.

Chelsea – Real Madrid: și-au menajat jucătorii

Chelsea, aflată pe un incredibil loc 11 în Premier League, și-a menajat mulți titulari pentru meciul cu Real, singurul care le poate salva sezonul. Chelsea a pierdut acasă contra celor de la Brighton, scor 1-2, dar „albaștrii” au fost cu gândul doar la duelul cu madrilenii. 

Kai Havertz, Raheem Sterling, Joao Felix, Hakim Ziyech sunt jucătorii de la care managerul Frank Lampard așteaptă golurile unei „remontade” de vis. 

Ancelotti se bazează pe Karim Benzema, pe Vinicius jr, pe Rodrygo, pe Toni Kroos pentru a ajunge într-o nouă semifinală.

Napoli – AC Milan: vor să pună capăt „coșmarului”

Napoli a avut un sezon de vis: a dominat autoritar Serie A și nimeni nu mai visează să le fure laurii de campioni în Italia. Singurul șoc usturător a fost un 0-4 recent chiar acasă, pe stadionul „Diego Armand Maradona”, contra Milanului antrenat de Stefano Pioli.

Toată lumea a spus că a fost un accident, dar Milan a învins-o pe Napoli și în prima manșă a sferturilor de finală, transformându-se în singurul coșmar stagional pentru napoletani.

Acum, în trupa lui Luciano Spalletti revine Victor Osimhen, golgheterul care le-a lipst atât de mult napoletanilor în ultimele jocuri. 

Meciurile de marți, 18 aprilie, din Liga Campionilor: 

  • Chelsea – Real Madrid, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
  • Napoli – AC Milan, ora 22:00, Prima Sport 2, Orange Sport 2, Digi Sport 2 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton