Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Inter – AC Milan, din returul semifinalelor Ligii Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Inter – AC Milan, din returul semifinalelor Ligii Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Un nou episod din „Derby della Madonnina”, Inter Milano – AC Milan, va avea loc marți, 16 mai, de la ora 22:00 . În meciul tur, desfășurat săptămâna trecută, Inter a învins în „deplasare” pe AC Milan cu 2-0.

Nerrazzurii au tranșat repede meciul, prin golurile marcate în primele 11 minute de bosniacul Edin Dzeko și armeanul Henryk Mkhitaryan.

Inter – AC Milan: rossonerrii au mai pierdut un jucător important

Pe lângă dezavantajul de două goluri, Milan are și alte probleme. Pe lângă absența portughezului Rafa Leao, antrenorul Stefano Pioli nu se poate baza nici pe mijlocașul algerian Ismael Bennacer, accidentat la genunchi. 

„Adevărul e că Inter a jucat mai bine în prima repriză și a dat două goluri. Noi am jucat mai bine în partea a doua și nu am marcat. Așa e fotbalul la acest nivel. Inter a avut mai multă calitate și a fost mai eficientă, iar noi am făcut prea multe erori. Am vrut să fim compacți, să avem intensitate și agresivitate, dar Inter a câștigat deseori duelurile. Băieții știu că nu a fost nici jocul, nici rezultatul dorit, sunt dezamăgiți, dar încă mai avem o șansă să întoarcem”, a spus Pioli, antrenorul Milanului, după partida tur.

„Sunt mulțumit, am făcut un meci grozav, chiar dacă am fi putut marca mai mult. Suntem favoriți acum, dar mai avem un meci de jucat acasă și va trebui să facem un efort mult mai mare pentru ca visul nostru să devină realitate. Băieții au făcut un efort fantastic și au acoperit fiecare centimetru al terenului. Au jucat bine și cei care au intrat. Suntem fericiți, dar încă ne lipsește o piesă”, a completat Simone Inzaghi, tehnicianul lui Inter. 

Inter – AC Milan, marți, 16 mai 2023

  • Inter – AC Milan, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton