Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Manchester City – Bayern Munchen și Inter – Benfica, meciurile de miercuri, 19 aprilie, din Liga Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Manchester City – Bayern Munchen și Inter – Benfica, meciurile de miercuri, 19 aprilie, din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Liga Campionilor programează miercuri, 19 aprilie, ultimele două meciuri din sferturile de finală. Teoretic, sunt și meciurile cele mai dezechilibrate. Bayern Munchen a fost umilită de Manchester City în tur, scor 0-3, dar, se știe, nemții nu renunță niciodată.

Bayern Munchen – Manchester City: Tuchel are de făcut ordine în propriul vestiar

Principala problemă a lui Thomas Tuchel, noul antrenor al bavarezilor, este să facă pace în propriul vestiar. Se știe, după meciul de la Manchester, Sadio Mane l-a lovit cu pumnul pe colegul său Leroy Sane, pentru o remarcă rasistă.

Pep Guardiola, tehnicianul englezilor, a lucrat în perioada 2013 – 2016 la Bayern și știe filosofia acestui club, care nu renunță niciodată.

Marele atu al englezilor se cheamă Erling Haaland, care se apropie vertiginos de cota de 50 de goluri marcate în acest sezon!

Inter – Benfica: „pansamentul” european

Inter Milano este favorită la calificare fiindcă, în tur, a învins în deplasare cu scorul de 2-0. Pentru antrenorul Simone Inzaghi, învins sâmbătă, în Serie A, pe „Giuseppe Meazza”, de minuscula Monza, scor 0-1, Liga Campionilor este singura șansă de a-și mai păstra postul. 

Inter mizează pe atacanții Lautaro Martinez și Romelu Lukaku pentru golurile unei noi victorii europene.

„Calendarul este infernal, dar noi suntem Inter, nu lăsăm nicio competiţie la o parte, indiferent că este vorba de campionat, Liga Campionilor sau Cupa Italiei”, a declarat Inzaghi, după partida de la Lisabona.

„Sunt foarte mulţumit, suntem mai aproape de semifinale, dar mai este un meci retur dificil. Avem un avantaj bun, dar mai rămâne un meci. Benfica a pierdut cu Inter cu multă voinţă şi implicare. Benfica este o echipă foarte puternică şi va trebui să facem acelaşi meci la Milano”, a completat Inzaghi.

Meciurile de miercuri, 19 aprilie, din Liga Campionilor

  • Bayern Munchen – Manchester City, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
  • Inter Milano – Benfica Lisabona, ora 22:00, Prima Sport 2, Orange Sport 2, Digi Sport 2
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton