Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Manchester City – Real Madrid, din returul semifinalelor Ligii Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Manchester City – Real Madrid, din returul semifinalelor Ligii Campionilor

de Tavi Cojocaru,

Manchester City – Real Madrid, meciul contând pentru returul semifinalelor Ligii Campionilor, este programat miercuri, 17 mai, de la ora 22:00. În tur, pe „Santiago Bernabeu”, scorul a fost egal, 1-1. Brazilianul Vinicius Junior a deschis scorul cu o execuție splendidă. Kevin de Bruyne a egalat, de asemenea, cu un șut din afara careului mare.Golul belgianului a venit după o gafă de arbitraj, mingea ieșind în aut. Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, a luat foc: „Mingea ieșise! Nu o spun eu, o spune tehnologia. E ciudat că n-au controlat cum trebuie faza. Iar în faza anterioară a fost un corner neacordat, arbitrul n-a fost foarte atent, dar mi-a dat cartonaș”. 

Manchester City – Real Madrid: reușesc madrilenii să-l blocheze iar pe Haaland?

Toți iubitorii fotbalului se întreabă dacă Real va fi capabilă să-l blocheze din nou pe „tancul” Erling Haaland, jucătorul care a bătut toate recordurile de eficacitate în acest an, dar care în tur a fost un anonim.

Cum l-au blocat spaniolii în tur? „Dacă vrei să te aperi de Haaland, nu îi dai spațiu să alerge. Am încercat să evităm asta. Am jucat bine, drept urmare au tras mai mult de la distanță. O remiză bună și totul se joacă în retur. Va fi ca o finală. Suntem destul de buni să câștigăm finalele. Manchester City este o echipă care joacă cu posesie, iar pe Haaland joacă foarte direct” a dezvăluit, după prima manșă, portarul Thibaut Courtois.

„Să joci în Champions League este special pentru că este competiția lui Real Madrid. Este întotdeauna diferit de orice alt meci, totul pare că ar fi un vis. 

Este competiția pe care fiecare fotbalist care este la un club european visează să o câștige. Și, fără îndoială, pentru suporteri nu este nimic mai frumos decât să-ți vezi echipa câștigând această competiție. La Madrid ne-au învățat că totul se joacă mereu până la final, așa că au mai rămas 90 de minute”, a declarat Fede Valverde, după tur.

Manchester City – Real Madrid – LIVE – Miercuri, 17 mai 2023

  • Manchester City – Real Madrid, ora 22:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton