Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Real – Chelsea și AC Milan – Napoli, meciurile de miercuri din Liga Campionilor

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Real – Chelsea și AC Milan – Napoli, meciurile de miercuri din Liga Campionilor

de Tavi Cojocaru,

În turul sferturilor de finală din Liga Campionilor, miercuri sunt programate două meciuri de gală: Real Madrid – Chelsea Londra și AC Milan – Napoli. 

Întâlnirea dintre Real și Chelsea va începe la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Va fi duelul câștigătoarelor ultimelor trei trofee: madrilenii s-au impus în 2019 – 2020 și 2021 – 2022, iar londonezii au spart hegemonia „albilor” cu succesul din 2020 – 2021. 

Cele două forțe s-au întâlnit în faza sferturilor de finală și anul trecut, iar Real Madrid a trecut mai departe după două succese cu scoruri identice: 3-1.

Real a pierdut practic titlul în Spania, iar marele obiectiv, un nou trofeu în Liga Campionilor, nu mai este „deranjat” de competiția internă.

Chelsea n-a avut nici ea un szon mai fericit pe plan intern, ajungând la al treilea antrenor al sezonului, după ce Graham Potter a fost înlocuit cu Frank Lampard. 

Real Madrid – Chelsea: Un singur absent pentru Ancelotti

Carlo Ancelotti, antrenorul „albilor” are tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Ferland Mendy, fundașul stânga fiind accidentat. 

Toată suflarea madrilenă așteaptă noi goluri de la Karim Benzema sau Vinicius jr. 

De la Chelsea vor absenta Thiago Silva, Azpilicueta și Broja. Frank Lampard are însă și el „armele” sale, care se numesc Stering, Havertz, Joao Felix. 

AC Milan – Napoli: arbitru va fi românul Istvan Kovacs

Duelul italian AC Milan – Napoli, care va începe la ora 22:00 și va fi transmis în drect de Digi Sport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 2, va fi condus de o brigadă din România cu Istvan Kovacs la centru. 

Cu puțin timp în urmă, Napoli și Milan s-au întâlnit în Serie A, iar oaspeții au câștigat cu un incredibil 4-0 pe stadionul „Diego Armando Maradona”.

Cu toate acestea, favorită la calificare pare tot trupa napoletană, antrenată de Luciano Spaletti. Kvaratskhelia, Osimhen și toți ceilalți jucători careu au uimit Europa anul acesta trag tare s-o ducă pe Napoli în premieră între primele patru echipe ale continentului. 

Meciurile de miercuri, 12 aprilie 2023, din Liga Campionilor: 

  • Real Madrid – Chelsea, ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1
  • AC Milan / Napoli, ora 22:00, în direct la Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton