Homepage  / Recomandări

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Real Madrid – Manchester City, din turul semifinalelor Ligii Campionilor, 9 mai 2023

CHAMPIONS LEAGUE: Cine transmite Real Madrid – Manchester City, din turul semifinalelor Ligii Campionilor, 9 mai 2023

de Tavi Cojocaru,

Liga Campionilor programează marți, 9 mai 2023, de la ora 22:00 (în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1) prima manșă a semifinalei Real Madrid – Manchester City. 

„Finala” din semifinale! Așa este văzut de mulți duelul dintre Real Madrid, cea mai galonată echipă europeană, deținătoarea actuală a trofeului, și Manchester City, gruparea care visează la acest trofeu de când a fost preluată de șeicii arabi.

Cele două superputeri s-a duelat și anul trecut tot în faza semifinalelor. Englezii au bătut acasă cu 4-3, spaniolii s-au impus la Madrid cu 3-1 și au mers în finală.
Va fi a cincea „dublă” dintre cele două în Champions League. City a mers o singură dată mai departe.

Real Madrid – Manchester City: victorii la indigo pentru ambele în ultimele partide

Înaintea acestui duel de clasă, Real Madrid și-a mai adăugat un trofeu la impresionanta colecție, respectiv Cupa Spaniei, după finala câștigată în fața celor de la Osasuna Pamplona, scor 2-1.

Manchester City a jucat în campionat cu Leeds United și a câștigat cu 2-1, păstrându-și poziția de lider în Premier League. 

Real își pune speranțele în Benzema, Vinicius jr și Rodrygo. Manchester City  răspunde cu Erling Haaland, dar și cu De Bruyne, Gundogan, Mahrez și Julian Alvarez. Ce meci va fi!

Erling Haaland a bătut recent un record incredibil, ajungând la 35 de goluri într-o singură ediție de Premier League, peste Andy Cole și Alan Shearer, ambii cu câte 34 de goluri, dar în ediții cu câte 42 de etape. Norvegianul a izbutit 35 în 34 de meciuri și mai are alte patru partide pentru a-și îmbunătăți recordul. 

Forma lui le dă fiori madrilenilor. „Haaland înscrie multe goluri, nimeni nu știe cum să îl oprească. Sper că nu va marca și împotriva noastră. Manchester City e mereu o echipă de speriat. Sunt o echipă grozavă, joacă foarte bine, dar suntem încrezători că o putem bate”, a spus Rodrygo, conform presei spaniole.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton