Homepage  / Vedete / Vedete străine

Channing Tatum și Jenna Dewan se ceartă din cauza custodiei fiicei lor

Channing Tatum și Jenna Dewan se ceartă din cauza custodiei fiicei lor

de Redactia Tvmania

Divorțul dintre Channing Tatum și Jenna Dewan a luat o întorsătură neplăcută, pentru că acum cei doi se ceartă din cauza custodiei fiicei lor, a pensiei alimentare și a timpului pe care îl petrec cu fiica lor, inclusiv discuțiile pe care le poartă prin intermediul FaceTime.

Totul a început atunci când Channing Tatum a depus acte la tribunal cerând judecătorilor să stabilească un program de custodie pentru perioada Sărbătorilor. Deși se pare că Jenna fusese ințial de acord cu cererile fostul ei soț, surse apropiate actorului susțin că Channing și Jenna nu reușesc să ajungă la un numitor comun și aceasta ar fi cauza pentru care a fost nevoie de intervenția unui judecător.

Însă, se pare că acesta este numai începutul. Mai multe surse susțin că, deși există un program de custodie stabilit pentru Everly, fiica în vârstă de 6 ani a cuplului, au existat momente în care Jenna a cerut schimbarea programului, însă Channing a refuzat categoric acest lucru.

Un alt aspect îl constituie și pensia alimentară, sau mai bine zis lipsa acesteia, așa cum susțin surse apropiate actriței. Channing a declarat însă că există un cont bancar comun, în care depune lunar bani pentru a se asigura că fiicei lui nu îi lipsește nimic.

 

Și lucrurile nu s-au terminat. Comunicarea mai este un alt aspect asupra căreia cei doi nu cad de comun acord. Conform înțelegerii inițiale dintre cei doi actori, părintele care o are pe Everly trebuie să îi permită celuilalt să vorbeacă cu micuța prin intermediul FaceTime, în fiecare zi. Lucru care se nu se întâmplă, deoarece Channing nu îi permite micuței să folosească telefonul mobil. Însă atunci când fetița se află la Jenna, el comunică cu Everly în fiecare zi.

Legat de toate aceste zvonuri reprezentantul actriței a ținut să precizeze doar că „prioritatea Jennei a fost și va fi în continuare bunăstarea fiicei sale”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton