Homepage  / Vedete / Vedete străine

Charlene de Monaco, absentă de la un nou eveniment important. Gestul emoționant făcut de gemenii Gabriella și Jacques, în prezența Prințului Albert

Charlene de Monaco, absentă de la un nou eveniment important. Gestul emoționant făcut de gemenii Gabriella și Jacques, în prezența Prințului Albert
20

de Andra Stana,

Prințesa Gabriella și Prințul Jacques de Monaco au participat, joi, la tradiționala ceremonie a focului și a arderii bărcilor pentru sărbătoarea anuală a Sfintei Dévote. Cei doi copii, care au împlinit recent 7 ani, s-au aflat alături de tatăl lor. Din păcate, Charlene de Monaco a lipsit de la festivități. În schimb, Palatul monegasc a oferit noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei.

În timp ce mama lor, Prințesa Charlene, rămâne internată – și continuă să se recupereze – gemenii regali din Monaco, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, au ocupat un loc central în timpul sărbătorii anuale Sainte-Dévote de miercuri seara.

Cei doi frați, care au fost însoțiți de tatăl lor, Prințul Albert, mătușa lor, Prințesa Caroline și fiul Prințesei Stephanie, Louis Ducruet, au participat la tradiționala ceremonie a focului și a arderii bărcilor, scrie People.com.

Gabriella, în vârstă de șapte ani, a purtat o haină albastră de blană artificială, o creație Emporio Armani, la care a asortat o beretă neagră. Fratele ei Jacques s-a îmbrăcat și el elegant: a purtat până și cravată.

Charlene de Monaco, absentă de la un nou eveniment important. Gestul emoționant făcut de gemenii Gabriella și Jacques, în prezența Prințului AlbertIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Gemenii lui Charlene de Monaco, gest emoționant la festivități

Ca parte a sărbătorii anuale de două zile, Gabriella și Jacques au incendiat o barcă votivă care simbolizează patronul Saint Dévote al Monaco. După cum spune legenda, Devote, născută în Corsica, a fost ucisă în secolul al IV-lea pentru credințele ei creștine. Localnicii au recuperat cadavrul martirului, punându-l în derivă pe Marea Mediterană. Supraviețuind unei furtuni, a traversat strâmtoarea spre Monaco, unde a fost dus în mod miraculos la țărm de un porumbel.

În secolul al XI-lea, se spune că atacatorii florentini au furat moaștele sfântului, dar au fost capturați și barca lor a ars înainte de a putea scăpa. În fiecare ianuarie, arderea navei este recreată.

Odată ce ramurile și frunzele au luat foc, cei doi gemeni și-au îmbrățișat tatăl și apoi s-au luat în brațe. Jacques a putut fi văzut chiar în timp ce o ridica de la pământ pe sora sa.

Cum se simte astăzi Prințesa de Monaco, Charlene

Joi, palatul din Monaco a oferit publicului noi informații cu privire la starea de sănătate a Prințesei Charlene. Totul, în contextul în care aceasta a lipsit de la festivitățile din această săptămână.

„Convalescența Prințesei Charlene continuă în prezent într-un mod satisfăcător și foarte încurajator”, se arată într-o traducere a declarației palatului, emisă în limba franceză.

Recuperarea și tratamentul stomatologic al lui Charlene „va dura încă câteva săptămâni”, se mai arată în documentul emis recent. Și, ca urmare, „din păcate ea nu va putea participa la festivitățile Sainte Devote din acest an”.

„Alături de soțul ei, Prințul Albert al II-lea, este alături de toți locuitorii din Monaco cu ocazia acestor sărbători. De îndată ce sănătatea îi va permite, cu bucurie, Prințesa va împărtăși din nou momente de convivialitate cu aceștia.”

„În această perioadă, Cuplul Regal solicită ca viața lor privată și a copiilor lor să fie respectate în continuare”, se mai arată în comunicatul citat.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton