Homepage  / Vedete / Vedete străine

Charlene de Monaco, apariție uimitoare la Gala de Ziua Națională a Principatului. Ce ținută a ales prințesa

Charlene de Monaco, apariție uimitoare la Gala de Ziua Națională a Principatului. Ce ținută a ales prințesa
18

de Andra Stana,

Prințesa Charlene a participat, în weekend, alături de restul Familiei Regale, la o gală la Grimaldi Forum cu ocazia Zilei Naționale a Principatului Monaco.

Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene de Monaco au fost însoțiți de alți membri ai familiei regale monegasce extinse în cadrul festivităților anuale de Ziua Națională. Dimineața, au urmărit cu toții parada militară de la balconul palatului lor, iar seara au participat la spectacolul anual de gală de Ziua Națională a Principatului Monaco la Grimaldi Forum din Monte Carlo, scrie express.co.uk.

Pentru acest eveniment, prințesa Charlene a optat pentru o rochie bleumarin până la podea, pe care a purtat o eșarfă și o stea a Ordinului Sfântului Charles.

Cum a reușit Charlene de Monaco să întoarcă din nou toate privirile. Ce ținută a ales soția Prințului AlbertIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Se crede că rochia a fost creată la comandă de Terrence Bray, unul dintre creatorii de modă preferați ai lui Charlene. Rochia avea mâneci lungi și un guler înalt.

Prințesa și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi negri și o geantă aurie, care i-au asigurat un look elegant. Charlene a purtat o pereche de cercei aurii cu o piatră prețioasă neagră.

Prințul Albert și Prințesa Charlene au fost însoțiți de Prințesa Caroline și de copiii ei, Andreas, Pierre și Charlotte Casiraghi cu soții lor, pentru a urmări spectacolul la Grimaldi Forum.

Ziua Națională a Principatului Monaco, cunoscută și sub numele de Ziua Prințului Suveran, are loc în ziua Sfântului Rainier, sfântul omonim al Prințului Rainier al III-lea, tatăl Prințului Albert.

Fanii regali au apreciat ținuta lui Charlene, iar unii dintre ei au intrat pe rețelele de socializare pentru a-și împărtăși părerile. „Uimitor. Dar mă simt dezamăgită de cerceii ei de prost gust. Ar fi putut fi mai îndrăzneață aici”, a scris cineva.

„Încântătoare și clasică!”, „Frumoasă, eleganță discretă”, au scris alți doi internauți. Un altul a menționat că Prințesa Charlene arăta „fantastic”, în timp ce altcineva a fost de acord să spună că era „fabuloasă”.

Tot în weekend, Prințesa Charlene a îmbrăcat și altă ținută elegantă, albă de această dată.

No Tabloid – La famille princière au balcon du palais lors de la Fête Nationale de la principauté de MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton