Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prima imagine cu Charlene de Monaco, după revenirea ei în Principat. Cum arată acum prințesa

Prima imagine cu Charlene de Monaco, după revenirea ei în Principat. Cum arată acum prințesa
12

de Andra Stana,

Deși s-a întors în Monaco, Charlene a continuat să fie foarte discretă. Cu toate acestea, de curând, prințesa a fost fotografiată la Nisa. Paparazzi au avut ocazia să arate cât de mult s-a schimbat soția prințului Albert în ultimele luni. Iată cum arată acum prințesa Charlene de Monaco.

Prințesa Charlene de Monaco, schimbare radicală de înfățișare în 2022

Locuitorii din Monaco nici nu mai îndrăzneau să viseze… Și totuși! Charlene de Monaco a revenit, într-un târziu, în Principat. După patru luni petrecute într-o clinică din Elveția, prințesa de 44 de ani a revenit în sânul familiei, alături de soțul Albert al II-lea și copiii ei, gemenii Jacques și Gabriella.

„În acord cu medicii ei și atât timp cât recuperarea ei este pe drumul cel bun, Altețele lor au convenit ca Prințesa Charlene să își poată continua acum convalescența în Principat, alături de soțul și copiii ei”, a fost anunțul prin care revenirea în Monaco a prințesei a fost făcută publică.

Unde stă acum Charlene

Ceea ce nu s-a precizat inițial, dar s-a aflat până la urmă, este faptul că fosta înotătoare olimpică nu locuiește alături de familia ei, la Palat, scrie voici.fr.

După cum a dezvăluit revista Voici, pentru a reveni în Monaco, Charlene a cerut să poată locui la Roc Agel, o proprietate achiziționată de Prințul Rainier al III-lea în 1957.

Potrivit sursei citate, Prințul Albert El nu a putut refuza propunerea prințesei. Cu atât mai mult cu cât, spun gurile rele, „pentru prima dată, Charlene a rostit cuvântul „divorț”. Și asta este de neconceput pentru el. El este gata să facă orice pentru a nu ajunge la asta și ea știe foarte bine”, a spus o sursă.

Charlene din Monaco a fost văzută în Nisa

Deși Charlene s-a întors la Monaco, prințul Albert al II-lea continuă să-și onoreze angajamentele oficiale fără soția sa. Pe 17 martie, de Ziua Sfântului Patrick, a fost singur cu copiii săi Jacques și Gabriella la un recital susținut la Biblioteca Irlandeză de studenții de la Academia de Muzică și Teatru a Prințului Rainier al III-lea.

În schimb, acum câteva zile, Charlene din Monaco a fost fotografiată în timp ce se afla în aeroportul din Nisa.

În respectiva imagine, dezvăluită în emisiunea Royal Talk, la postul german RTL, prințesa pare să fie foarte schimbată. Deși are tot părul scurt, Charlene și-a schimbat culoarea părului. Acum, soția lui Albert de Monaco are părul blond platinat.

Prima-imagine-cu-Charlene-de-Monaco-dupa-revenirea-ei-in-Principat.-Cum-arata-acum-printesa-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Potrivit vip.de, prințesa era pe cale să se urce într-un avion care, potrivit rapoartelor presei, ar fi trebuit să o ducă la Berna pentru o scurtă vizită de natură medicală. Se zvonește că ar fi avut o programare la clinica unde a fost internată până de curând. Sunt primele imagini cu prințesa după revenirea în Principatul de Monaco.

Sursa foto: Capturi video, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton