Homepage  / Vedete / Vedete străine

Charlene de Monaco rupe tăcerea. Ce a publicat online Prințesa cu ocazia Zilei Naționale a Principatului

Charlene de Monaco rupe tăcerea. Ce a publicat online Prințesa cu ocazia Zilei Naționale a Principatului

de Andra Stana,

Prințesa Charlene a revenit în Monaco în urmă cu două săptămâni, după mai bine de jumătate de an petrecut în Africa Sud. După revenirea în Principat, soția prințului Albert a fost dusă într-un loc secret. Aici, departe de ochii curioșilor, aceasta continuă să se „odihnească”, anunță hellomagazine.com. Vineri, Charlene de Monaco a făcut prima postare online după o lungă pauză.

Cu ocazia Zilei naționale a Principatului de Monaco, Prințesa Charlene a spart gheața și a făcut prima postare după multe zile de liniște pe contul său oficial de Instagram.

Postarea este una simplă: pe fundal se aude imnul țării, iar în imagini poate fi urmărit steagul Principatului aflat în bătaia vântului. Charlene de Monaco nu a scris nimic altceva în descrierea videoclipului postat. Acest lucru a stârnit un nou val de discuții pe tema deja cunoscută: „Ce se întâmplă cu Prințesa de Monaco?”.

Prințul Albert a mărturisit că îi acordă soției sale timp de odihnă

Prințul Albert a confirmat, la începutul săptămânii, că nu o va avea alături pe Charlene la festivitățile de Ziua Națională a Principatului. Aceasta s-ar afla acum într-o locație secretă, departe de Monaco. Aici, Prințesa se recuperează în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă, a explicat prințul.

„Ea este mai bine, dar încă are nevoie de odihnă și liniște. Nu este în Principat, dar vom putea să o vizităm foarte curând”, a declarat Prințul Albert, pentru Monaco-Matin. Acesta a mai mărturisit că nu poate spune mai mult, pentru a păstra discreția. „Este vorba de oboseală, nu doar fizică”, a declarat bărbatul de 63 de ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton