Homepage  / Televiziune

Charles: Povestea în cuvintele lui, în premieră la National Geographic. Tot ce trebuie să știti despre noul documentar

Charles: Povestea în cuvintele lui, în premieră la National Geographic. Tot ce trebuie să știti despre noul documentar
8

de Andra Stana,

Pe 6 mai 2023, Charles Windsor va fi încoronat Rege al Angliei într-o ceremonie care va fi urmărită de miliarde de oameni din întreaga lume. Va fi unul dintre evenimentele de referință nu doar ale anului, ci și ale deceniului și va deschide oficial un nou capitol în istoria Monarhiei Britanice. Dar ce fel de Rege va fi Charles al III-lea?

Charles: Povestea în cuvinte lui” este un documentar de arhivă care încearcă să răspundă la această întrebare prin explorarea evenimentelor cheie din viața lui Charles, care l-au format ca om și viitor Rege.

Noul documentar despre Charles al III-lea va fi difuzat pe National Geographic duminică, 28 mai, de la ora 21.00.

Visul regelui Charles devine realitate

Palatul Buckingham a anunțat recent că, după încoronare, soția monarhului va fi cunoscută sub numele de regina Camilla.

Vestea a venit în timp ce oficialii au publicat o imagine a invitației cu ilustrații elaborate care va fi trimisă la sfârșitul acestei luni celor 2.000 de invitați care și-au asigurat un loc mult râvnit la Westminster Abbey pe 6 mai, scrie Dail Mail.

În noua fotografie-portret, regina poartă o rochie albastră, o creație a Fionei Clare. Primul indiciu că visul îndelungat al regelui de a-și avea soția încoronată regină alături de el se va realiza în cele din urmă a venit chiar din textul invitației: „Încoronarea Majestăților Lor Regele Carol al III-lea și Regina Camilla”.

Noi detalii despre încoronarea regelui Charles. Schimbările majore plănuite de noul suveranIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: National Geographic

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton