Homepage  / Articole

Charlie Sheen ia 100 de milioane de dolari la Warner

Charlie Sheen ia 100 de milioane de dolari la Warner

de Redactia Tvmania

Starul de 45 de ani a fost concediat din sitcom-ul “Doi bărbaţi şi jumătate” în primăvară, din cauza comportamentului său tot mai bizar şi incoerent, dar tot el râde la urmă, relatează TMZ.com.

Sheen a dat în judecată studiourile Warner Bros., care produc popularul serial, şi va primi 25 de milioane de dolari în următoarele două săptămâni, pentru munca prestată până acum.

Mai mult, actorul ar putea încasa cam de 5 ori suma menţionată mai sus în următorii 7-10 ani, potrivit înţelegerii cu Warner. El a filmat peste 180 de episoade şi ar primi imensa sumă din acumularea drepturilor de distribuţie a producţiei.

Noua faţă a lui Charlie

Pe de altă parte, Sheen a ridicat multe sprâncene cu prestaţia sa de la gala Premiilor Emmy, de duminică, unde a prezentat distincţia pentru cel mai bun actor dintr-un serial de comedie (“fosta mea categorie”, după cum a remarcat chiar el).

Acolo, Charlie s-a grăbit să le ureze succes succesorului său, Ashton Kutcher, şi foştilor săi colegi la debutul primului sezon fără el ca protagonist – primul episod din a noua serie a fost difuzat ieri în SUA.

Nimeni nu se aştepta la discursul apologetic şi cald din partea lui Sheen, care s-a şi întâlnit cu Ashton în culise. Actorul Jeremy Piven a imortalizat momentul.

“Îi dădeam puştiului nişte sfaturi! Cu @aplusk în culise, la Emmy”, a menţionat Charlie pe contul său de Twitter.

“Vă doresc tot ce e mai bun”

Sheen i-a atacat în trecut pe oficialii Warner şi pe creatorul serialului, Chuck Lorre, în termeni extrem de duri, dar acum a avut doar cuvinte frumoase despre sitcom-ul care i-a resuscitat cariera.

“Vreau să profit de momentul ăsta ca să îmi iau o greutate de pe inimă şi să le zic câteva cuvinte tuturor celor de la «Doi bărbaţi şi jumătate»”, a început el. “Din inimă, vă doresc tot ce e mai bun pentru acest nou sezon. Am petrecut opt ani minunaţi împreună şi ştiu că veţi continua să faceţi un serial minunat”.

Ashton, în toată splendoarea lui

Primul episod din noul sezon “Doi bărbaţi şi jumătate”, cu Kutcher (33 de ani) preluând rolul de protagonist, a fost cel puţin… explicit, potrivit TV.yahoo.com.

Ca să nu vă stricăm prea mult surpriza, o să vă zicem doar că personajul lui Sheen – Charlie Harper – moare într-adevăr, iar sezonul începe cu înmormântarea lui.

Alte momente de vârf? Hai să spunem că personajul lui Kutcher – miliardarul online Walden Schmidt – apare în casa Harper, al cărei nou proprietar este, în costumul lui Adam, după o noapte fierbinte cu două femei!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton