Homepage  / Știri

Charlie Sheen atacă “Doi bărbaţi şi jumătate”

Charlie Sheen atacă “Doi bărbaţi şi jumătate”

de Redactia Tvmania

Se pare că starul de 45 de ani, concediat în primăvară din sitcom-ul care îi resuscitase cariera, nu se mai joacă frumos cu foştii săi angajatori, pe care îi lăudase la începutul actualului sezon, al nouălea.

Sheen, care a fost înlocuit de Ashton Kutcher în popularul serial, a aruncat câteva săgeţi în direcţia producţiei şi a noului ei protagonist, în timpul pregătirilor pentru o adaptare pentru micile ecrane a filmului “Al naibii tratament”, în care va juca şi el.

Întrebat în legătură cu audienţele în scădere ale sitcom-ului, după un debut fulminant cu Ashton, Sheen a spus că: “Oamenii nu sunt proşti, ştii? Nu toţi!”.

“Ashton face ce poate. Nu cred că rolul e blestemat, dar sunt extrem de dezamăgit de felul în care se îngrijesc de moştenirea mea”, a explicat Charlie, citat de People.com.

La ceremonia premiilor Emmy de luna trecută, Sheen adoptase un ton conciliant vizavi de producţia CBS, spunând că: “Am petrecut opt ani minunaţi împreună şi ştiu că veţi continua să faceţi un show minunat”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton