Homepage  / Vedete străine

Charlie Sheen își pregătește întoarcerea pe micul ecran. Cu ce proiect încearcă să revină starul din „Doi bărbați și jumătate”

Charlie Sheen își pregătește întoarcerea pe micul ecran. Cu ce proiect încearcă să revină starul din „Doi bărbați și jumătate”

de Vasilica Rogozanu,

Charlie Sheen, pe vremuri cel mai bine plătit actor de televiziune grație serialului „Doi bărbați și jumătate” (1,8 milioane de dolari/episod), dă semne că-și revine din pasa neagră care i-a distrus cariera. 

Actorul a cărui ultimă apariție tv în ultimii 5 ani a fost în două episoade din serialul „Typical Rick” a început filmările la pilotul unui sitcom produs de Doug Ellin, creatorul serialului HBO „Anturaj”/„Entourage”. 

Cei doi au devenit apropiați după ce Sheen (56 de ani) a fost invitat în podcastului lui Ellin anul trecut, producătorul dezvăluind că intenționează să facă împreună un proiect de televiziune. Acesta a mai spus la acel moment că i-a dat lui Sheen câteva idei să le studieze și că intenționează să-l coopteze în viitorul proiect și pe tatăl lui Charlie, celebrul Martin Sheen („Viața la Casa Albă”). 

Mai nou, Page Six a aflat că Sheen a început zilele trecute, în Los Angeles, filmările la un pilot care nu are deocamdată un titlu și că într-adevăr Sheen senior va avea câteva apariții cameo.
În noua producție ar urma să apară și actorii din „Anturaj” Kevin Connolly și Kevin Dillon.

Iar Charlie Sheen pare să fi confirmat informația când a sugerat că lucrează cu Ellin, Connolly și Dillon, postând pe Instagram o poză cu ei patru împreună cu un grup de alți actori cu explicația: „Prima zi epică cu noua mea a doua familie.”

A trecut de episodul „Te pui cu un vrăjitor, vierme ce eşti!”

Charlie Sheen era acum un deceniu pe cai mari la Hollywood, cu succesul nebun al serialului „Doi bărbați și jumătate”, când, în 2011 a lansat un atac furibund asupra lui Chuck Lorre, creatorul și producătorul executiv al show-ului. 

În acea perioadă actorul avea probleme majore de drogurile și alcoolul, ajungând chiar la spital, și apoi la dezintoxicare, după o petrecere cu droguri de 36 de ore. 

Actorul a fost concediat din serial, iar ceea ce a urmat a fost o etapă halucinantă: Sheen a ţinut să sărbătorească momentul, ieşind pe acoperişul unei clădiri din Beverly Hills cu o sticlă de „Tiger Blood” („Sânge de tigru”) şi strigând „În sfârşit, liber!” în timp ce flutura o sabie. 

Imediat, starul a lansat producţia online „Sheen Korner” („Kolţul lui Sheen”), în care îşi continua atacurile la adresa duşmanilor săi. „O să-mi scriu proprii psalmi, o să îi declam ca pe nişte torpile ale adevărului”, proclama el în primul episod, în care era pe jumătate incoerent, pentru ca mai apoi să reia atacurile la adresa lui Lorre („Unde te ascunzi, clovn ridicol? În spatele narcisismului, lăcomiei sau urii de sine? Te văd, vierme ce eşti, te văd! Te pui cu un vrăjitor, vierme ce eşti!”) şi să anunţe că va da în judecată Warner Bros.

Nici fostul coleg de serial, Jon Cryer, interpretul fratelui său în serialul de la Comedy Central nu a scăpat de mânia noului „Mesia”. „Jon nu m-a sunat, s-a plâns Sheen, este un trădător, un trântor, un trol. Când voi juca într-un film cu buget de milioane şi mă va ruga să aibă un rol secundar, îi voi spune: „M-ai lăsat afară în frig cu toată vina şi stupizenia ta. La revedere, trolule!””

Infectat cu HIV

Sheen a revenit apoi pe micile ecrane cu „Anger Management”, de la FX, între 2012 și 2014, fără a atinge succesul de odinioară. 

Ulterior, în 2015, tabloidul National Enquirer a dezvăluit că Sheen este infectat cu HIV, fapt confirmat de el live, la televizor, la NBC. Starul, celebru pentru apetitul său pentru petreceri, droguri şi sex cu prostituate, a povestit că nu ştie cum a luat HIV şi că a fost diagnosticat în 2011 (deci în preajma revoltei lui împotriva lui Chuck Lorre), moment din care a fost şantajat în mod repetat, plătind milioane de dolari pentru a păstra secretul.

Anul trecut, actorul care a renunțat la vicii și și-a îndreptat atenția spre propia sănătate, a mărturisit că regretă evenimentele din 2011, care l-au trimis la „pensie anticipată”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton