Homepage  / Articole

Sheen prevede sfârșitul „Doi bărbați și jumătate”

Sheen prevede sfârșitul „Doi bărbați și jumătate”

de Redactia Tvmania

Charlie Sheen crede că serialul care l-a făcut faimos și i-a adus o avere de 80 de milioane de dolari nu mai are viață lungă, iar Ashton Kutcher nu va mai avea mult timp să joace un rol în „Doi bărbați și jumătate”, scrie dailymail.

Sheen a devenit cel mai bine plătit actor de televiziune în urma rolului său din „Two and a half men”, iar asta se pare că i-a marcat viața. Deși, acum câteva luni, îl ridica în slăvi pe Kutcher, acum laudele i s-au terminat. Nici creatorul serialului, Chuck Lorre, nu a scăpat din colimatorul lui Charlie Sheen.

„Nu cred că vor continua cu serialul mai departe de anul acesta”, a spus Sheen, care a pierdut rolul lui Charlie Harper, și prin urmare și salariul anual de 20 de milioane de dolari, în urma unei dispute verbale cu producătorul show-ului.

„Sunt de părere că serialul merge mai departe pentru că oamenii nu au unde să ducă, cel puțin pentru moment”, a mai spus actorul.

Charlie Sheen a lăsat să se înțeleagă că Ashton Kutcher nu ar juca un rol formadabil în serial, și asta din cauza dușmanului său Chuck Lorre. Conform spuselor lui Sheen, Lorre ar fi implicat în prea multe proiecte și asta ar scădea calitatea scenariilor scrise pentru „Doi bărbați și jumătate”.

„Ashton, Jon și Angus merită un scenariu mai bun. Ei merită să primească ce am avut eu în primii cinci ani”, a explicat Charlie Sheen.

Sheen a ținut să vorbească despre „Doi bărbați și jumătate” în timp ce ar fi trebuit să își promoveze noul serial, „Anger Management”, bazat pe filmul cu același nume în care a ajucat Robert De Niro.

Recent, Charlie Sheen a spus că nu mai este nebun și că a scăpat de problemele de comportament.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton