Homepage  / Vedete / Vedete străine

Charlie Sheen, starul din „Doi bărbați și jumătate”, lucrează la o carte autobiografică. Ce mai fac foștii colegi de serial

Charlie Sheen, starul din „Doi bărbați și jumătate”, lucrează la o carte autobiografică. Ce mai fac foștii colegi de serial

de Redactia Tvmania

Unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood, nu foarte demult cel mai bine plătit actor de televiziune grație serialului „Doi bărbați și jumătate”, Charlie Sheen dă semne că-și revine din pasa neagră care i-a distrus cariera.

La 10 ani după concedierea sa din serialul „Doi bărbați și jumătate”, se pare că actorul Charlie Sheen a găsit calea cea dreaptă. Recent, tatăl lui, celebrul actor Martin Sheen („Viața la Casa Albă”) a declarat pentru „People” că este foarte mândru de fiul său:

„Recuperarea și viața lui sunt un miracol și el este un om extraordinar. Mereu l-am adorat”.

Martin a mai dezvăluit că Charlie (55 de ani) lucrează la o autobiografie, de care este foarte entuziasmat.

„Am trecut prin momente foarte dificile, după cum știe toată lumea, când a fost dus. S-a întors – mulțumesc cerului – și este sănătos și lucrează acum la o carte”, a mărturisit tatăl lui.

În martie 2011, cel mai bine plătit actor de seriale din lume – primea 1,8 milioane de dolari pe episod pentru sitcomul „Doi bărbaţi şi jumătate” – era concediat de CBS, reţeaua care producea serialul, după ce scandalul legat de consumul său de droguri a degenerat într-o ceartă publică cu foştii săi şefi.

Sheen s-a războit atunci cu toată lumea, dar mai ales cu creatorul producției, Chuck Lorre, care i-a omorât personajul și l-a înlocuit cu Ashton Kutcher, care a dus povestea la alt nivel alături de Jon Cryer (st.) și Angus T. Jones.

Charlie a avut relații cu actrițe porno („zeițe”, le numea el) pe care le-a cerut de nevastă, a străbătut SUA cu turneul „Torpila mea violentă a adevărului/Înfrângerea nu-i o opţiune”, un spectacol inspirat din viaţa sa, apoi a jucat un psihoterapeut în „Anger Management”, dar seria, deși un succes, nu s-a ridicat la standardele „Doi bărbați…”. Apoi a recunoscut că are HIV.

De ceva timp, Charlie este însă un alt om: s-a lăsat de alcool și de țigări în 2017 și a recunoscut că izbucnirile sale necontrolate i-au adus „pensionarea prematură”.

 

Ce face restul echipei din serialul „Doi bărbați și jumătate”

Jon Cryer. Interpretul fratelui mai oropsit nu a dus-o rău: a continuat să-l joace pe Alan Harper până la finalul seriei, în 2015, apoi a obținut rolul antagonistului Lex Luthor în seriale DC Comics, „Batwoman”, „Arcașul”, „The Flash” sau „Supergirl”. Cryer (56 de ani) va putea fi văzut anul viitor în thrillerul politic „18 1/2”, despre scandalul Watergate.

Jon Cryer.

 

Angus T. Jones. Interpretul lui Jake a crescut mare și asta a venit la pachet cu schimbări semnificative. Angus (27 de ani) a devenit un adventist fervent și a declarat că a fost ipocrit și că serialul nu e tocmai cel mai bun exemplu pentru telespectatori. A mai avut apariții episodice în sezoanele cu Ashton Kutcher, dar s-a lăsat de actorie.

Angus T. Jones „Two and a Half Men” Season 5 (2007 – 2008)

 

Conchata Ferrell. Din păcate, interpreta savuroasei menajere Berta, rol care i-a adus două nominalizări la Emmy și pe care l-a jucat până la final, în 2015, a murit în octombrie anul trecut, la 77 de ani, în urma unei suferințe lungi a rinichilor, care a dus la complicații și care a țintuit-o o lună la terapie intensivă.

Conchata Ferrell

 

Holland Taylor. Interpreta mamei „atipice” Evelyn Harper, rol pentru care a fost de patru ori nominalizată la Premiile Emmy, are 78 de ani și face parte din distribuția unui serial care se va lansa în luna august: „The Chair”, o comedie a cărei acțiune are loc într-o universitate. Lesbiană asumată, este într-o relație de șase ani cu actrița Sarah Paulson, cu 32 de ani mai tânără.

Holland Taylor

 

 

Melanie Lynskey. Actrița de 44 ani, care i-a dat viață țăcănitei Rose a continuat să joace în serial și după dispariția lui Charlie Harper, de care este direct vinovată, după cum aflăm în ultimul episod. A mai avut apariții în seriale cunoscute precum „Castle Rock”, „Mrs. America” sau „Tânărul Sheldon”, iar acum se află în postproducție ultimul film în care a jucat, „Don`t Look Up”, în care apar Leo DiCaprio și Meryl Streep, printre mulți alții.

Melanie Lynskey.

Melanie Lynskey.

 

Courtney Thorne-Smith. Actrița pe care o știm și din „Melrose Place” și „Ally McBeal” i-a dat viață personajului Lyndsey, logodnica lui Allen, în serial, până în episoadele finale. A mai avut ulterior apariții în serialele „Mom” și „Emma Fielding Mysteries”. Rămâne de văzut dacă va accepta să revină în noile episoade din „Ally McBeal”, în cazul în care continuarea chiar va prinde viață!

Courtney Thorne-Smith

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton