Homepage  / Articole

Charlie Sheen: Vreau să îmi reinventez imaginea publică

Charlie Sheen: Vreau să îmi reinventez imaginea publică

de Redactia Tvmania

După ce concedierea lui din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate” a fost mediatizată în toată lumea, Charlie Sheen vrea a doua şansă. El îşi doreşte ca imaginea lui publică să fie îmbunătăţită de apariţia noului serial, „Anger management”, programat să înceapă în Statele Unite în luna iunie.

Într-un interviu pentru publicaţia Access Hollywood, Charlie Sheen a declarat că vrea ca, atunci când se gândesc la el, oamenilor să le vină în minte noul serial, şi nu concedierea din fostul sitcom.

„Nu pot să accept ca ceea ce s-a întâmplat cu „Doi bărbaţi şi jumătate” să devină povestea vieţii mele”, a spus el.

Sheen pune accent pe viaţa de familie

Charlie Sheen a recunoscut că vrea să îşi pună ordine şi în viaţa de familia. Pentru asta, el plănuieşte să le ofere mai mult timp celor cinci copii ai săi.

„Ei fac foarte bine. De asta sunt atât de încântat că acest show va fi cântecul meu de lebădă. După aceea, pot să las asta în urmă şi să fiu doar un tată cu normă întreagă”, a declarat Sheen.

Actorul a spus că nu a renunţat de tot la gândul că ar putea reveni la tv în viitor. El a spus că nu şi-a făcut încă un plan, ci vrea doar să se ocupe mai mult de familie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton