Homepage  / Vedete străine

Charlize Theron, impecabilă în costum de baie la 47 de ani. Cum s-a distrat alături de fiicele ei

Charlize Theron, impecabilă în costum de baie la 47 de ani. Cum s-a distrat alături de fiicele ei

de Roxana Mirea,

Charlize Theron s-a bucurat de clipe de relaxare, în orașul italian Porto Ercole, alături de cele două fiice ale sale: Jackson, în vârstă de 10 ani, și August, în vârstă de 7 ani. Cele trei s-au distrat pe cinste, iar actrița a arătat impecabil într-un costum de baie alb, dintr-o singură piesă.

Charlize Theron, superbă în costum de baie

Charlize Theron a fost văzută vineri pe plajă în orașul portuar italian Porto Ercole, împreună cu cele două fiice ale sale – Jackson, în vârstă de 10 ani, și August, în vârstă de 7 ani. Actrița, care s-a aflat în Italia pentru a filma în această vară continuarea filmului Netflix „The Old Guard”, s-a bucurat de clipe de relaxare în timpul ei liber. Aceasta a ales să îmbrace pe plajă un costum de baie alb dintr-o singură piesă și ochelari de soare închiși la culoare, potrivit Page Six.

Cazată la Hotel Il Pellicano – frecventat de mult timp de vedete pline de farmec, printre care se numără Sophia Loren și Jackie Kennedy – Charlize Theron, în vârstă de 47 de ani, a putut fi văzută făcând plajă pe un șezlong poziționat pe terasa privată a hotelului de pe malul mării.

La un moment dat, actrița, evident preocupată să țină la distanță urmele pe piele cauzate de bronz, și-a împins bretelele costumului de baie până în talie, în timp ce stătea întinsă pe burtă. Cum era de așteptat, ea și-a dorit un bronz uniform.

Nu a durat mult până când a decis să intre în apă cu Jackson și August. Cele trei au coborât pe un doc construit peste țărmul natural stâncos pentru a ajunge la o scară care le permitea să coboare ușor în portul liniștit, mediteranean.

Mai târziu, vedeta din „Italian Job” pare să fi acceptat poziția de căpitan în timp ce plutea pe o placă de surf cu fiica ei mai mică, August, conducând nava improvizată cu o vâslă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton