Homepage  / Vedete străine

Charlize Theron, în brațele lui Jason Momoa. „E uimitoare”, a declarat actorul din „Aquaman”

Charlize Theron, în brațele lui Jason Momoa. „E uimitoare”, a declarat actorul din „Aquaman”

de Cătălina Matei,

Cei doi actori au apărut îmbrățișați într-o poză postată pe Instagram, imagine ce a stârnit deja multe comentarii printre fanii celor doi. Charlize Theron (46 de ani) și Jason Momoa (42 de ani) fac echipă în filmul „Fast X”, cea de-a zecea producție a seriei „Fast&Furious”, iar filmările sunt în plină desfășurare.

”Uite cine a decis să se alăture petrecerii”, a scris Chralize pe contul său de Instagram. Actrița Theron își reia rolul Cipher, interpretat și în 2017, în „The Fate of the Furious”, și în „F9: The Fast Saga”, din 2021. De altfel, va juca atât în cea de-a 10 producție a seriei cât și în cea de-a 11-a, care va fi ultima din seria „Fast & Furious”.

Revenind la producția care se filmează zilele acestea, în „Fast X”, Jason Momoa va interpreta un rol negativ, iar actorul își descrie personajul ca fiind uimitor, nesuferit și greșit înțeles. Totodată adaugă că este încântat să filmeze alături de Charlize Theron și de Vin Diesel în seria Fast&Furious. ”Am ocazia să lucrez alături de oameni minunați cu care n-am mai avut ocazia să mă întâlnesc pe platouri până acum – mai ales cu Charlize și cu Vin, de-abia aștept!”, a declarat Momoa pentru ET Online.

În plus, Jason Momoa a avut numai cuvinte de laude pentru Charlize: „E uimitoare”.

Revenind la postarea lui Charlize de pe Instagram, fotografia cu ea în brațele lui Momoa a generat multe comentarii din partea urmăritorilor, mulți dintre ei considerând că cei doi ar putea forma un cuplu minunat.

În penultima producție a seriei Fast&Furious – Fast X vor apărea și actorii consacrați ai seriei. Astfel,  pe lângă Vin Diesel (Dominic Toretto), vor mai face parte din distribuție veteranii Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel și nou-venita Brie Larson. Chiar și Cardi B își face din nou apariția, după ce a mai apărut și în „F9”.

„Fast X” va apărea în cinematografe pe 19 mai 2023.

Oficial, fără obligații

Atât Charlize Theron cât și Jason Momoa sunt în acest moment singuri, nu sunt implicați în nicio relație amoroasă. Dacă starul din „Aquaman” a divorțat la începutulu acestui an de Lisa Bonet, cu care are doi copii, Charlize este și ea singură de cava timp.

În urmă cu vreo doi ani, în timpul unui interviu, actrița de orgine sud-africană mărturisea că nu a mai avut o relație de ani buni și că preferă să-și concentreze afecțiunea către copii săi. Charlize a adoptat două fetițe, Jackson (10 ani) și August (7 ani).  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton