Homepage  / Știri

Charlize Theron n-a ieşit niciodată la întâlniri

Charlize Theron n-a ieşit niciodată la întâlniri

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă sud-africană nu a trecut niciodată prin jocul întâlnirilor romantice, deoarece şi-a petrecut ultimii 20 de ani în relaţii, până la despărţirea de Stuart Townsend, la finele anului trecut, relatează FemaleFirst.co.uk.

Vedeta din “Snow White and the Huntsman” (care va avea premiera în România pe 1 iunie 2012) a explicat că: “Nu cred că am ieşit vreodată cu cineva la o întâlnire. Am fost cu iubitul meu, bineînţeles, dar nu am fost niciodată la întâlniri pur şi simplu”.

“Am avut relaţii serioase de la vârsta de 19 ani şi sunt singură pentru prima dată în viaţa mea. A trebuit să fac un efort conştient de a mă redescoperi şi e dificil. Până acum mi-am găsit confortul în relaţii”, a continuat ea.

Ea a povestit că s-a luptat pentru relaţia cu colegul de breaslă Stuart, cu care a fost vreme de nouă ani, însă e împăcată cu finalul legăturii. “Am încercat s-o fac să meargă. Asta a fost prioritatea mea. Însă nu m-am împăcat niciodată cu un fost iubit, pentru că simt că o dată ce am terminat, chiar am terminat”, a spus Charlize.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton