Homepage  / Știri

Charlize Theron s-a despărţit de Sean Penn din cauza copiilor

Charlize Theron s-a despărţit de Sean Penn din cauza copiilor

de Redactia Tvmania

La zece luni după ce s-a despărţit de Sean Penn (55 de ani), Charlize Theron (40 de ani) explică motivele care au stat la baza rupturii, anunţă femalefirst.co.uk.

Sean Penn a renunțat la fumat pentru Charlize Theron

„Exista înţelegerea faptului că sunt o mamă singură cu un băiat foarte mic, care ştia că ies la întâlniri şi că el nu are un tată. Trebuie să fii foarte atent şi sincer în aceste situaţii. Iar Sean a fost foarte înţelegător. Poveştile potrivit cărora urma să-l adopte pe Jackson nu erau adevărate. Nu este ceva care se întâmplă în 18 luni. Nu-i poţi face asta unui copil.”

Charlize Theron l-a adoptat pe Jackson, un băieţel originar din Africa de Sud, în 2012, iar anul trecut a mai adoptat o fetiţă.

Ea ştia că Sean Penn, care are doi copii trecuţi de vârsta majoratului cu fosta soţie, nu-şi doreşte să devină din nou tată.

„Din moment ce îmi doream mai mulţi copii, înţelegeam că o relaţie trebuie să se îndrepte într-o direcţie înainte de a deveni ceea ce-ţi doresti, iar asta nu s-a întâmplat. Nu aveam cum să prevăd deznodământul, genul acesta de lucruri durează şi era responsabilitatea mea să-mi protejez copilul. Iar înţelegerea dintre noi a fost foarte clară. Ştia că vreau să depun actele pentru încă o adopţie, dar că nu le vom completa împreună.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton